Mateusz K. Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wiem, że to na pewno już było nie raz, ale w wyszukiwarce nic nie mogę znaleźć :( Jakim programem sprawdzę liczbę obrotów wentylatora na procu, temperaturę proca, czestotliwosc taktowania grafiki ? Będę wdzięczny za pomoc... Pozdrawiam ---------- Mateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolini Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 mbm, cpucool, a pozatym zajzyj na www producenta plyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hmmmm i tu zgodze sie z kolega :) a takich tematow bylo juz w p i z d u no ale caly czas sa nowi i ktos im musi pomagac ja bym proponowal jeszce speedfana :) pozdro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 to ja troche z innej beczki... wszystkiego o swoim sprzecie dowiesz sie za pomoca programu Aida http://www.aida32.hu/aida32.php oczywiscie wszystko w jezyku polskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 LOL! biore ;) prosze dwa na wynos :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...