sw1ssst Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Mam ten zasilacz http://www.komputronik.pl/index.php/produc...101A)_350W.html i chciałem zmienić grafikę, po wyliczeniu mocy za pomocą kalkulatora mocy zenfist wyszło mi tak jak na obrazku. Czy zasilacz to uciągnie? Ile ma V na 12v1+12v2? Bo instrukcja obsługi gdzieś przepadła :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Powinno zagrać, Twoj zasilacz ma obciążalność 300W na lini 12V. Podaj najlepiej konfig z planowana kartą. Masz szansę, że wypowie się ktoś, kto posiada podobny konfig na takim samym zasilaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw1ssst Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Pentium D 840 (3,2GHz) ale go zmienię na jakiegoś phenoma x2/x3 3072MB ddr2 800 puszczone na 667 bo płyta nie da rady więcej płyta chipset 945 ale zmienię (nie obsługuje c2d/pdc :( sprawdzałem na stronie gigabyte) 3 dyski 160, 80 i 80gb i grafa zintegrowana, ale chcę 7900gt zalman od kuzyna kupić i nie wiem czy zasilacz uciągnie (wiem, że proc za wolny do niej, ale zmienię go) klawiatura + mysz usb :P chyba wszystko. Wentylator i kondensatory w środku zasilacza jak nowe, okresowo czyszczę go żeby się nie spocił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 (edytowane) Powinien wytrzymać i z oc, ale bez szaleństw z napięciem IMO. Osobiście wolałbym athlona II ;) Edytowane 19 Lipca 2009 przez q8ic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Spokojnie pociagnie. Co prawda cpu jest dość pradożerne ale karta pobiera ok 50W więc niewiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...