Lukasobikerboy Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam... w moim lapku posiadam kartę geforce 8400m gs 128mb. Jakiś czas temu zainstalowałem sterowniki które sprawiły, że karta naprawdę rozwinęła skrzydła. Mogłem spokojnie grać w takie tytuły jak NFS: Pro street, Undercover, Call of Juarez 2, i większość nowych tytułów. Nie mówię, że w najwyższych ustawieniach ale na średnich nie miałem problemów. Niestety ostatnio coś mnie podkusiło i zainstalowałem najnowsze dedykowane sterowniki ze strony nvidii... efekt jest straszny.... dosłownie pokaz slajdów. Nie mam pojęcia co się stało. Problem w tym, że nie mogę znależć tych poprzednich sterowników:) Nie pamiętam też nazwy:/ Może orientujecie się jakie będą najlepsze do tej karty bo aktualnie to większość gier jest nie do uruchomienia:/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 A może masz włączony antyaliasing albo filtrowanie anizotropowe ? Trzeba by wyłączyć to dla konkretnej gry albo w ustawieniach globalnych. W sterach ustawić wysoką wydajność zamiast defaultowej jakości - zobacz może to pomoże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasobikerboy Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Wysoka wydajność jest ustawiona... wszystkie filtrowania powyłączane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...