Kwiecień Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Niedługo dostane od p3dzi0ra bloczek na NB i nie za bardzo wiem jak go połączyć z resztą zestawu. Czy taka metoda jaką przedstawiłem na rys. będzie odpowiednia??? W poniedziałek będe miał taki fajny pojemnik na pompkę ale mam dylemat gdzie go postawić - na dole tak gdzie powinien być HDD czy na czytnikach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 chyba lepiej byloby jakbys dal z wyjsc nukleona jedno na chipset, a drugie na grafe. lub to co z nukleona zewrzec do zbiornika, a to co sprzed nukleona idzie na chipset rozdzielic rownolegle na chipset i grafe i zlaczyc i do zbiornika. ale bylbym za ver. pierwsza, mniej zlaczek, mniej ewentualnych przeciekow, mniej rurek, wiekszy porzadek. szum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 zgadzam sie z LordSzum jedno wyjscie na chipset ,drugie na grafe i wtedy zostaje 1 trojnik ,a na chipset i grafe idzie ten sam strumien a na proc idzie pelna para strumien z chlodnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...