Gość KLISZCZAK92 Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Czy jak chce sobie zrobić Sli w tym przypadku to są GF 260 gtx to musze ramy zmienić?? bo mam teraz Geil ultra 2x2GB 800mhz@1033 mhz DDR2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Nie nie musisz. Sli to tylko marketing. Nie ma przyrostu wydajności. Pamięci różnią się nalepką. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 19 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2009 Kasa Cię świerzbi widzę albo fantazja ponosi? mam już 2 karty GeForce with CUDA GTS 250 BFG 1GB HDMI&DVI (PCI-E) OC ale szukałem też po necie i znalazłem coś takiego ASRock PENRYN1600SLIX3-WIFI co myślicie o tej płycie?? ale to jest max ile moge wydaćTu piszesz o GF 260 GTX w innym temacie o gts 250. Ktoś Ci dobrze napisał, że do tych kart (GTS 250) masz zdecydowanie za słabe cpu a Ty chcesz robić sli z GF 260 GTX? Jeśli coś Ci się tnie na tej karcie to kup C2Q i kręć do bulu. Jak nie masz co zrobić z kasą to idź z kolegą/koleżanką na lody/kino/piwo itd. Bo pomysły na wydawanie kasy w komputer masz iście zabwne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...