Fencek Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam W najbliższym czasie zamierzam kupić laptopa. Zdecydowałem się na firmę dell ponieważ wiele osób mi ją polecało. Znalazłem takiego oto laptopa : http://www.hitech.com.pl/?con=products&...d=4a3b7c240be3e Proszę Was o ocenę czy warto go kupić. Ma mi on służyć do spraw "studenckich". Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Możesz dostać burę za zakładanie tematu w niewłaściwym miejscu. Co do laptopa, napisz co to znaczy 'sprawy studenckie' :) Jak ważna jest dla Ciebie przenośność, moc grafiki, rozdzielczość itp. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fencek Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 No tak... sprawy studenckie to określenie wieloznacznie... :). Chcę go przeznaczyć do nauki oraz pod wszelakie programy. NIE POD GRY. Grafika ma dla mnie najmniejsze znaczenie, a potrzebna mi jest taka która wystarczyłaby na poprawne działanie wszelakich rzeczy. Podejrzewam, że rzadko będę przemieszczał się z laptopem więc będzie on leżał głównie w mieszkaniu. W tym miejscu mam kolejną rozterkę, ponieważ nie wiem czy bardziej nadałąby mi się 13 czy normalna 15. 15 są większe i jak na małą przestrzeń studencką mogłaby być duża. Stąd powstał pomysł 13 nieco mniejszej i poręczniejszej przy jakimkolwiek transporcie. Z drugiej strony do 3000 tysięcy mógłbym kupić 15 która spokojnie dałaby radę "we wszystkim". No sam nie wiem więc może doradzilibyście mi? A rodzielczość to standardowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...