Skocz do zawartości
Fencek

Laptop Dell

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

W najbliższym czasie zamierzam kupić laptopa. Zdecydowałem się na firmę dell ponieważ wiele osób mi ją polecało. Znalazłem takiego oto laptopa :

http://www.hitech.com.pl/?con=products&amp...d=4a3b7c240be3e

Proszę Was o ocenę czy warto go kupić. Ma mi on służyć do spraw "studenckich".

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możesz dostać burę za zakładanie tematu w niewłaściwym miejscu.

Co do laptopa, napisz co to znaczy 'sprawy studenckie' :) Jak ważna jest dla Ciebie przenośność, moc grafiki, rozdzielczość itp.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak... sprawy studenckie to określenie wieloznacznie... :). Chcę go przeznaczyć do nauki oraz pod wszelakie programy. NIE POD GRY. Grafika ma dla mnie najmniejsze znaczenie, a potrzebna mi jest taka która wystarczyłaby na poprawne działanie wszelakich rzeczy.

Podejrzewam, że rzadko będę przemieszczał się z laptopem więc będzie on leżał głównie w mieszkaniu. W tym miejscu mam kolejną rozterkę, ponieważ nie wiem czy bardziej nadałąby mi się 13 czy normalna 15. 15 są większe i jak na małą przestrzeń studencką mogłaby być duża. Stąd powstał pomysł 13 nieco mniejszej i poręczniejszej przy jakimkolwiek transporcie. Z drugiej strony do 3000 tysięcy mógłbym kupić 15 która spokojnie dałaby radę "we wszystkim". No sam nie wiem więc może doradzilibyście mi? A rodzielczość to standardowa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi