Kaeres Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Mam pytanie,chce kupic lancie lybre i nie wiem jak z częściami,czy sa one dostępne no i oczywiście cena. Leć na forum lancia, tam Ci pomożemy o ile po lekturze tego forum jeszcze będziesz miał jakieś pytania. http://www.forum.lanciapolska.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaaa94 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam,mam pytanie czy jest możliwość wgrania nawigacji,oglądania filmów(model z 2001r.)jeżeli nie to czy można można wymienić ten komputer cały z klawiatura 9 cyfrową(ten po liftingu) i czy na tym komputerze można zobaczyć spalanie tego samochodu?Pozdrawiam. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2010 Nie rozumiem pojęcia "wgranie nawigacji". Oglądanie filmów jest możliwe bo przeróbkach (zewnętrzne DVD podłączyć pod ekran). Spalanie na ICS (bo tak się nazywa komp w w AR i Lancia) jest możliwe do oglądania (średnie i chwilowe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaaa94 Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2010 (edytowane) Z tą nawigacją chodziło mi o to czy można zrobić tak,żeby na ekranie wyświetlała się nawigacja,bo wiem ze do tej pory się nie wyświetlała. Edytowane 19 Lutego 2010 przez wisniaaa94 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 Albo masz Lancię z nawigacją albo bez niej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...