tomekaa Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jak włączam Xp to gdy mi wyskakuje "Zapraszamy" czy coś takiego, system przycina mi się. Jednak po wciśnięciu kombinacji crt+alt+del przechodzi mi dalej. Może wiecie jak rozwiązać ten probelm?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 - sprawdz co masz w msconfigu dopisane, moze sa jakies smieci co sie przycinaja - to samo z services.msc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a da sie wogole wywalic to powitanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a da sie wogole wywalic to powitanie chyba sie da :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...