pawelk Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Witam, mam siec osiedlowa pod ktora jest podlaczone 6 komputerow i mam problem bo jeden koles potrafi sciagac Kaza kilka rzeczy naraz w dzien a wtedy strony sie marnie laduja... Czy jest jakis program albo jakas mozliwosc zablokowania portow P2P np. dla danego IP.??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oczywscie ze sa, np. winroute pro sobie na serverze zainstaluj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 oczywscie ze sa, np. winroute pro sobie na serverze zainstaluj Jak wytniesz winroutem kazze 2.0 to dam Ci oskara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 zeby wyciac od 2.0 w gore to sie monitoruje naglowki pakietow, przez samo blokowanie to sie nie da bo ma dynamiczne przydzielanie portow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Było, było, było, szukaj, szukaj, szukaj, guglaj, guglaj, guglaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 oczywscie ze sa, np. winroute pro sobie na serverze zainstaluj Jak wytniesz winroutem kazze 2.0 to dam Ci oskara. a Cie zdziwie :) robilem z qmplem winroute'a u niego, bo jego ojciec tez chcial miec neta. nie wiem jak zesmy to zrobili ale host (jego komp) nie mogl miec odpalonej ZADNEJ kazy, a jego ojciec mogl miec :P do teraz nie wiem co jest nie tak, bo u mnie na tym samym konfigu chodzi bez problemu :) on jak wylaczy winroute'a to kaza sie od razu laczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...