midun93 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 witam, będąc dzisiaj w sklepie, aby zamówić części do nowego kompa (dzięki wszystkim za pomoc w ułożeniu zestawu) sprzedawca powiedział, że niestety nie ma na stanie Vapor-X ale jest Vapor bez X :blink: , przejrzałem forum i nie znalazłem takowego modelu. Może wy coś wiecie na ten temat? Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jockero69 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Nie ma takiego modelu. Vapor X to jest nazwa systemu chłodzenia, X jest w nazwie i uciąć go nie można. Może sprzedawca gdzieś w komputerze miał tak zapisane i tak ci powiedział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midun93 Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 właśnie też mi się tak wydaje, zobaczymy jutro jak pojadę po części, to napisze na forum co dostałem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...