NDL Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Czyścilem mysz i teraz jedno kliknięcie lewym często działa jak dwa, co denerwuje. Nie chcę jej rozkręcać bo pewnie nie złożę. Da się coś z tym zrobić, czy lepiej jakbym kupił nową IE 3.0? ps. mam ją ze 2 lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pwlj Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Albo nowa, albo zmień mikrostyk. A złożyć spokojnie złożysz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 podepne sie bo nie chce tworzyc nowego tematu rowniez mam problem z IE 3.0, ale ja mam software'owy. chce sobie ustawic aby na jeden z przyciskow myszki byl przypisany klawisz z klawiatury. no dobra wszystkie dzialaja itd itp. ale ja chce ustawic przycisk TAB, lecz gdy klikam TAB w tamtym okienku to mi sie zaznacza OK -_-. Czyli dziala jak normalny TAB a nie zapisuje sie w polu do wpisania. Normalne wpisanie TAB tez nie dziala bo zapisuje jako oddzielne T, A ,B . Zna ktos jakis sposob zeby to ustawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...