z3l Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2009 Interesowalby mnie taki programik jak w tytule, czyli zeby odczytywal temperatury z wbudowanych czujnikow co jakis czas i wszystko zapisywal do loga. W speedfanie chyba nie ma takiej opcji, zreszta tam jest chyba ze 20 czujnikow wykrytych i wszystkie maja takie same temperatury prawie, a temp. GPU zawyza mi o jakies 8 stopni i mnie wkurza to i juz o. ;) wiec istnieje jakis taki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Core temp powinien taką opcję mieć, z pewnością ma ją Everest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Temp. karty możesz zapisywać za pomocą gpuz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...