sajuuk-khar Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam!! Próbuje złożyć taką budę: Athlon II x2 250 AOD790GX/128 OCZ 2GB 1066MHz CL5 [OCZ2SI10662G] jedna sztuka OCZ StealthXStream 500W [OCZ500SXS-EU] - wiem przesada, Wszystko fajnie hula do momentu wgranie sterów do zintegrowanej grafiki, po sterach z płytki przy restarcie pojawia się okno wczytywania sysa ale w momencie kiedy ma się pojawiać system to pojawia się czarny ekran, a po minucie blue screen z informacją że ma problem ze sterami od grafy i coś o zrzucie pamięci. Na stronie ATI były nowsze stery próbowałem te wgrać ale jest to samo z jednym wyjątkiem - niema blue screena, po prostu czarny ekran i monitor po chwili przechodzi w stan uśpienia. Zmieniałem slot pamięci i nic- pamięć w biosie ustawiona na 1066. wersja biosu to 1.4 a na stronie asrocka jest napisane że procki athlon II są obsługiwane przez wgranie biosu 1.5 - ale to by robiło problem?? Proszę o pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 http://forum.purepc.pl/Socket-754-939-940-...x0-t275799.html Pisz proszę w tematach zbiorczych o ile takowe istnieją. Ten wątek zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...