proziomek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 (edytowane) Witam tak jak w temacie mam 1 dysk ATA WD 80 i nie wiem jak to podpiąć do nowej płyty głównej ASROCK A770DE stara płyta miała dwa wejścia IDE1 i IDE2 do IDE1 podpięty dysk a do IDE2 napęd jak mam pogodzić te dwa sprzęty czyli napęd i dysk żeby to chodziło. PS. Stara płyta to : Gigabyte GA-K8VT800 v2 Edytowane 21 Lipca 2009 przez proziomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam tak jak w temacie mam 1 dysk ATA WD 80 i nie wiem jak to podpiąć do nowej płyty głównej ASROCK A770DE stara płyta miała dwa wejścia IDE1 i IDE2 do IDE1 podpięty dysk a do IDE2 napęd jak mam pogodzić te dwa sprzęty czyli napęd i dysk żeby to chodziło. Masz jeden dysk czy dwa w końcu bo nie rozumiem. Jak jeden to ustaw zworkę DVD na master, HDD na slave i podepnij pod jedną taśmę obydwa, jak masz 2 HDD + DVD to przejściówka SATA-IDE albo IDE-USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proziomek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Mam 1 dysk :PP dzięki za odpowiedź a wydajność spanie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proziomek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Dzięki pozdro dla was :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...