rosomak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Problem jest taki Gdy chce wydrukowac strone z internetu wyskakuje okienko z informacja ...Bład skryptu strony. Nie drukuje mi nawet plików tekstowych wyswietla komunikat o braku pamieci i każe zamknac programy aby zwolnic pamiec. Konfiguracja Win 98 GIgabyte GA 7va 256 DDR 333 Amd 1700+ Drukarka Lexmark Z45 USB grafa Radeon 9500Pro Jeszcze niedawno było wszystko OK a teraz sie spiepszyło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob3k Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 tez tak mialem, tylko ze na HP.. wina byl system po ktorym przeinstlowaniu wszystko dzialalo.. odpal setupcor.exe nawet w win i powinno cykac jezeli nie pomoze to moze format ale zacznij moze najpierw od przeinstlowania sterow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a skad wziaść setupcor.exe ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 a skad wziaść setupcor.exe ? jest w katalogu instalacyjnym windowsa98 obok setup.exe :? :lol: ,a spr. antywirusem :?: może masz syfa 8) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Sprawdziłem wiruów raczej nie ma. Mam takie pytanie czy jak uruchomie tego setupcora to windows naprawi tylko uszkodzone pliki czy zainstaluje na starego nowego? Chodzi mi o to czy bede musiał na nowo instalowac inne programy Niedawno robiłem format dysku i nie uśmiecha mi sie wgywac tego całego g...znowu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosomak Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 niestety setupcor nie pomógł... może ktoś ma jakiis pomysł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...