ZIBI_PL Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 malykrecik666@gmail.com - jakby ktos mial invinita jeszcze ;] blasphemy - z podanego linku nie idzie ;/ niby juz wyczerpany limit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam. Jeżeli ktoś masz jeszcze wolne zaproszenia to poproszę: tobster@o2.pl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja też gram, ale przyznam, że lamię niemiłosiernie. Jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightclouwer Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Tez bardzo ladnie prosil bym o beta key i z gory bardzo dziekuje. Moj mail to kazmatt@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Jeżeli chcecie dostać zaproszenie to radzę sobie założyć pocztę na gmail bo inaczej może nie dojść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 gramy coś :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 beda dzisiaj jacys chetni do ustawienia sie na przynajminej 3v3? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Ja to pierw musze ogarnac o co tam biega ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 inaczej jak grajac sie nie nauczysz :] weszlo by sie na jakiegos mumble'a zeby byla normalna komunikacja i mozna grac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 To dzisiaj poucze sie troszke i kiedys tam do was dolacze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 to kiedy ta gra ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 (edytowane) jaki masz nick w grze? najlepiej wejdzmy na kanal purepc Edytowane 29 Lipca 2009 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mandziej Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Ja też bym bardzo prosił o zaproszenie z góry dzięki, mój email to mandziej69@gmail.com Edytowane 31 Lipca 2009 przez mandziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
midnights Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam, jeżeli ktoś ma jeszcze zaproszenie to poproszę na midnight.soft@gmail.com pozdro all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 @midnights: czyżbym miał Ciebie na FL w war3? Może uda mi się "wytargać" jedno/dwa zaproszenia :) A jeżeli midnights masz konto na forum dce to zapraszam na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PNK Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam. Proszę ślicznie o Invity do bety na maile mythosstraszn@interia.pl albo kazikalat@interia.pl Nech Ci Bozia w dzieciach//pieniądzach (niepotrzebne skerślić) ten dobry uczynek wynagrodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie chce się powtarzać ale naprawdę chcesz dostać invita to podaj adres gmail inaczej zaproszenie nie dojdzie i kolega który wysłał tobie zaproszenie też straci jedno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie widziałem, że to już wyszło. Oni są odpowiedzialni za Savage i Savage 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Nie widziałem, że to już wyszłonie wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Nowa dostawa zaproszeń->http://beta.heroesofnewerth.com/whoWehAw713saef/facebook.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Każdy kto założył konto przed dzisiejszym dniem dostał dodatkowo 3 zaproszenia także można łatwo teraz dostać invita ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyx Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 (edytowane) nieaktualne Edytowane 10 Sierpnia 2009 przez cyx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jonson Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2009 nieaktualneMoże mi ktoś wysłać Inva na maciej.kozien@gmail.com Będę wdzięczny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nowy patch i nowy hero - magmus (dota - sand king). http://forums.heroesofnewerth.com/showthread.php?t=474 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Casan Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 jesli ktorys z milych ludzi ma keya to poprosze bardzo :P paranormalny666@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Sprawdź na http://newerth.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 No doprosiłem się od S2 o klucz :D Swoją drogą lubię każdą ich grę (zwłaszcza Savage 2), a przed chwilą pograłem w HoN i bardzo mi się podoba, na pewno kupię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arantus Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Mam 4 beta keye do tej gry, jeżeli ktoś by chciał. Pisać do mnie pm podając swojego maila. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 akurat w Savage2 mało grałem, ale Savage też mi się podobało ;) Co do HoN to cieszy, że cały czas patche wychodzą i jest poprawiany balans. Dopiero co doszła nowa postać Magmus i trochę imba była ;) Dzisiaj kolejny patch i słabszy jest już :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Ja jeszcze zdążyłem się nim pobawić przed znerfieniem i na prawdę jak go przeciwnik zobaczył to uciekał. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...