Jonson Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja jeszcze zdążyłem się nim pobawić przed znerfieniem i na prawdę jak go przeciwnik zobaczył to uciekał. :)Bardzo prosiłbym o kluczyk na corpozze2@gmail.com Z góry dziękuje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Helldud3 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 czy posiada ktoś jeszcze zaproszenia ?? :P bardzo prosze :D helldude@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NumLock Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 jeśli ktokolwiek z was ma jeszcze zaproszenia uprzejmie proszę o wysłanie mi jednego na numlock1991@gmail.com z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arantus Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 2 już rozdałem, pisać na pm bo jeszcze 2 są w moim posiadaniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arantus Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Rozdałem niestety już wszystkie klucze, tak więc tym co nie dałem postaram się przesłać gdy takowe będę miał. Tym którzy dopytywali się mnie skąd można te klucze wziąć, powiem że wystarczy się prawdopodobnie zarejestrować i pograć jakiś czas, ale nie jestem w stu procentach pewny. Pozdr :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Bardzo bym prosił o klucz jak tylko ktoś będzie takim dysponował :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Posiadacze bety mogą już preordery zamawiać, całe 30$. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Grę zamierzam zakupić ale 30$ to trochę za dużo:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 90zł nie przesadzaj. Zawsze można grać w dote, w3 + tft = 50zł. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 w3+tft mam od dawna ze złotej edycji 100zł dałem ;).Ostatnio dote odpaliłem to czułem się jakby był bullet time jakiś ,strasznie wolna wątpię żebym wrócił do niej.HoN>all :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 no wlasnie, jak w ogole dota community reaguje na hona? ja chetnie kupie, tylko ile osob bedzie w to gralo gdy bedzie trzeba wydac pieniadze? ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yazutsu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam, ma ktoś moze jeszcze zaproszenie do tej bety? ponoć działa natywnie na linuxie, a ja uzywam Ubuntu, chętnie bym pograł w coś w końcu nie musząc używać wine. Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Witam, ma ktoś moze jeszcze zaproszenie do tej bety? ponoć działa natywnie na linuxie, a ja uzywam Ubuntu, chętnie bym pograł w coś w końcu nie musząc używać wine. Z góry dzięki. Tak działa i to całkiem dobrze, sam testowałem. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yazutsu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Tak działa i to całkiem dobrze, sam testowałem. ;) No to miodzio. Jeszcze tylko ten klucz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 (edytowane) http://beta.heroesofnewerth.com/whoWehAw713saef/facebook.php proszę Edit: A jednak już się wyczerpało. Podaj maila to podziele sie jednym invite'em ;-) Edytowane 19 Sierpnia 2009 przez Popiół Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yazutsu Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 http://beta.heroesofnewerth.com/whoWehAw713saef/facebook.php proszę Edit: A jednak już się wyczerpało. Podaj maila to podziele sie jednym invite'em ;-) meil poszedł na Twoje PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Właśnie się posypały pierwsze bany za mh ,dostał nawet typ co za płacił już za grę (pre-order) xDDDDDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mh psuje tylko przyjemność z gry :/ Prawidłowo że banują. btw. nadal czekam na klucz od kogoś ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Co to jest Mh? Klucz cięzko dostać, podobno pokazują się jakoś losowo każemu ale mi się nic nie pokazuje ;) tak to bym dał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Mh = MapHack Widzisz całą mapę odkrytą, bez tzw. mgły wojny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Dwa patche dzisiaj wyszły m.in. dodają 2 nowe postacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Jestem oficjalnie odpowiedzialny za polskie tłumaczenie z moją ekpią ;) Postaramy się nie zawieść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Z tego co wiem to kilka osób się podjęło tłumaczenia, daj jakieś oficjalne info z forum czy coś. Albo pokaż jakąś wersję beta to się oceni. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velmour Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Witam. Odnośnie tłumaczenia -- tłumaczycie ''tylko'' to co jest napisane czy Voice też ? Gdybyście needowali pomocy to pisać PW - albo w HoN - Velmour do friend. Sam nie wiem jak dokładnie jest z invite. Nie mam żadnego na rozdanie i nigdy nie miałem - na official site pisze, iż każdy nowy członek Community posiada 1 klucz aby dać go znajomemu. Ja takiego niestety nie posiadłem od samego początku :/ I z dzisiejszym update 2 nowe postacie. Odpowiednik QoP'y (Akasha) i odpowiednik Bane'a (Atropos) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OSB Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Siema, czy ma ktos moze w posiadaniu jeszcze jakis klucz?? bylbym bardzo wdzieczny moj e-mail to: osbproductionz@gmail.com :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Villgefortz Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Tez bym poprosil o kluczyk jak ktos ma bo bardzo lubie dote i chcial bym sprobowac pograc w HoN'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Z tego co wiem to kilka osób się podjęło tłumaczenia, daj jakieś oficjalne info z forum czy coś. Albo pokaż jakąś wersję beta to się oceni. ;) Może i się podjęło ale żadna z nich nie ogarnia na tyle żeby to załatwić z twórcami gry. Ja z nimi gadałem i nasza 5 osobowa ekipa powoli to tłumaczy. Voice nie tłumaczymy no bo niby jak i po co? Sam tekst, a uwierzcie jest tego sporo. Te tłumaczenie będzie oficjalnie w grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velmour Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Rozumiem, że tekstu jest sporo - i tak najlepsza wersja jest zawsze oryginalna . Voice ? No byłoby nice gdyby postaci mówiły w naszym języku - sam głosu mógłbym użyczyć ;)) Powodzenia zatem i propozycja odnosnie pomocy dalej aktualna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velmour Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jakby ktoś chciał invite - PM me na forum ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter13111 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Jakby ktoś chciał invite - PM me na forum ;) ja bym prosil moj mail to: Shooter131111@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...