Skocz do zawartości
ath

Heroes Of Newerth

Rekomendowane odpowiedzi

Rozdałem niestety już wszystkie klucze, tak więc tym co nie dałem postaram się przesłać gdy takowe będę miał. Tym którzy dopytywali się mnie skąd można te klucze wziąć, powiem że wystarczy się prawdopodobnie zarejestrować i pograć jakiś czas, ale nie jestem w stu procentach pewny.

Pozdr :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam,

ma ktoś moze jeszcze zaproszenie do tej bety?

ponoć działa natywnie na linuxie, a ja uzywam Ubuntu, chętnie bym pograł w coś w końcu nie musząc używać wine.

Z góry dzięki.

Tak działa i to całkiem dobrze, sam testowałem. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam.

Odnośnie tłumaczenia -- tłumaczycie ''tylko'' to co jest napisane czy Voice też ?

Gdybyście needowali pomocy to pisać PW - albo w HoN - Velmour do friend.

Sam nie wiem jak dokładnie jest z invite. Nie mam żadnego na rozdanie i nigdy nie miałem - na official site pisze, iż każdy nowy członek Community posiada 1 klucz aby dać go znajomemu. Ja takiego niestety nie posiadłem od samego początku :/

I z dzisiejszym update 2 nowe postacie. Odpowiednik QoP'y (Akasha) i odpowiednik Bane'a (Atropos) :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co wiem to kilka osób się podjęło tłumaczenia, daj jakieś oficjalne info z forum czy coś.

Albo pokaż jakąś wersję beta to się oceni. ;)

Może i się podjęło ale żadna z nich nie ogarnia na tyle żeby to załatwić z twórcami gry. Ja z nimi gadałem i nasza 5 osobowa ekipa powoli to tłumaczy. Voice nie tłumaczymy no bo niby jak i po co?

Sam tekst, a uwierzcie jest tego sporo.

Te tłumaczenie będzie oficjalnie w grze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi