snailo Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 bardzo bym prosił o key mail: arsnailo6@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hAKE5 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 gdyby ktoś miał jeszcze jakiegoś wolnego keya to byłbym bardzo wdzięczny hake5@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sendrill Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 zarejstrowalem sie juz na kilkunastu forach i nie moge na trafic na klucz do bety, wiec gdyby mial ktos 1 inv byłbym wdzieczny na wyslanie na traquer@gmail.com z góry dziekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrodara Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Jak ktoś chce zaproszenie do gry to najlepiej pisać na PW do ludzi, którzy się ogłaszają w tym temacie - http://forum.dota.pl/index.php?showtopic=6...40&start=40 Ja sse grę, później wrzucę jakieś screeny i coś skrobnę więcej. Btw gra ktoś z forum ? ja bym chciał ale nie mam keya Edytowane 13 Września 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caim Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Bardzo proszę o kogoś posiadającego klucz na wysłanie go na poczte goodymen@gmail.com , Bardzo podjarałem się tą grą, i chciałbym ją sprawdzić! Z gory dziekuje!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 OK, powiem tak, jest taka nawałnica obowiązków (praca, niedługo rok akademicki itd) że ja po prostu nie zdołam przetłumaczyć gierki sam. Ktoś jest chętny do pomocy? Bo wszyscy moi kumple już zrezygnowali. A żeby było śmieszniej kolega, który miał przetłumaczone pare stron A4 ....skasował plik niechcący. I powiedział....niecenzuralnie, że ma dość ;) Jak coś to pisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistu Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 jak ktos ma na zbyciu to chetnie sie zaopiekuje moj mail to piotrjarza@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 1 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2009 No tak, taka wielka bura wyszła na forum HoN'a a teraz tłumaczenia pewnie nie będzie albo będzie późno :-P taaa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZipQ Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Hej, ma ktoś jeszcze wolne zaproszenie? Chętnie bym pograł, więc jeśli to możliwe to proszę o kontakt na pm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 ma ktos moze jeszcze jakies zapro :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 ja mam 4 wolne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyss Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) @Ostyn, jesli masz to chetnie przyjme od Ciebie jedna sztuke, jesli mozesz to dwie tez moga byc. kdobija@wp.pl Pozdro600 Edytowane 5 Listopada 2009 przez krzyss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Wader- Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Ostyn, ja również poproszę - meil: waderrr@gmail.com z góry dziękować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pir0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2009 Czy ja też mógłbym prosić o kluczyk? int.pir0@gmail.com Gdy dostanę inv-a sam chętnie zaproszę następne osoby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnzr Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 witam, rowniez bym prosil o inva do hona ( nnzr18@gmail.com ) z gory dzieki, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Ostyn, ja również poproszę - meil: waderrr@gmail.com z góry dziękować Czy ja też mógłbym prosić o kluczyk? int.pir0@gmail.com Gdy dostanę inv-a sam chętnie zaproszę następne osoby :) witam, rowniez bym prosil o inva do hona ( nnzr18@gmail.com ) z gory dzieki, pozdrawiam wysłane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Panowie jak tam gra? jak z PSR i K/D ratio stoicie :) ? Ja PSR około 1650 i K/D 0,9 :/ było 1,1 ale ostatnio się opuściłem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnzr Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 wysłane jeszcze nic nie doszlo, ale dzieki serdeczne pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 ja jako ze dopiero uczylem sie grac w te gre (nigdy przedtem doty). narazie psr waha sie w okolicach 1400, a K/D 0.6 jednak caly czas pne sie w góre :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnzr Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 (edytowane) cos ciezko to dochodzi xDD hehe nadal czekam ;> wyslales na 100% ? ;> Edytowane 24 Listopada 2009 przez nnzr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVst69z Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Jeżeli ktoś jeszcze posiada i byłby bardzo miły to proszę o przesłanie ''invite'' Lub jeżeli komuś się po prostu znudziła gra i nie ma ochoty dłużej pograć przyjmę nawet konto :) Proszę wysyłać na: krystiaan.1993@gmail.com Dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matER Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Przed resetem PSR 1750 kd ratio 2.5 przy 3tys fragach ;).Teraz kd ratio 1.7 1700 PSR,60%win.(1tys fragów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 mozna by sie uwowic i cos zagrac razem :P. ja mam nick bielski, tak jak na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokol90 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 witam bardzo bym prosił o klucz lub zaproszenie do hon pozdrawiam wrzystkich i z góry dzięki adres marsok66@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ownzor Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zapraszam na stronę http://heroes-of-newerth.pl/ Zarejestrujcie się na naszym polskim forum Heroes of Newerth http://forum.heroes-of-newerth.pl/ Mamy do rozdania zaproszenia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 widzę ze nikt nie chce grac ze mną :P może jak przypomnę to się ktoś zgłosi xD. jak jakiś czas temu mówiłem ze mój psr i kd rośnie :P to muszę się pochwalić ze doszedłem do 1539 psr i 0.8 kd :D. po drodze miałem spadek z 1580 do 1270 i znowu wzrost do 1539 .... więc raz idzie lepiej a raz gorzej. to co, mój nick bielski. zapraszam do grania a gram dość często. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2010 (edytowane) przez 12h można się rejestrować na open betę - http://www.heroesofnewerth.com/open_create_account.php zaczynam powoli jarzyć o co tam chodzi i gierka mi się podoba ;) Edytowane 23 Lutego 2010 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gr0chu Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Gdyby ktos mial jeszcze wolnego invite'a bede bardzo wdzieczny. mail: si3ben@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 gr0chu: poszlo inv :) mam jeszcze 5 jakby kto potrzebowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hoodini Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2010 Prosiłbym o beta key :) radk33@gmail.com Z góry dziekuje Jak dostane swoje 3 to się odwdziecze innym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...