Vins3nt Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 Oddam keya do bety HoN za keya do Bety Starcraft 2 GG:3381795 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2010 LOL, zycze powodzenia xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Glazeek Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Prosiłbym o beta key :) glaz3k@o2.pl gg 10037151 Z Gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GLen Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2010 Ciekaw jestem co to jest... znajdzie się ktoś uprzejmy z wolnymi kluczami? big_gregory@poczta.fm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 Glazzek @ inv poszedł. GLen @ jakis problem, nie iwem czy sie sie wysłało. jakby co mam jeszcze ze dwda invy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 moglbys bielski podzielic sie jednym z tych dwoch invite'ow ?:) o ile propozycja jest jeszcze aktualna z gory dzieki za dobre checi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 daj maila to ci wysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 12 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2010 pw poszlo jeszcze raz dzieki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jakby ktos nie wiedzial, hon jest juz w fazie open bety, gierka miazdzy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carmamir Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Poprosze o inv do bety: carmamir @ gmail.com Z góry tnx ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 jak wiadomo hon stał sie juz płatna wersja i ciekawi mnie czy ktos z forum zaopatrzył sie. ja aktualnie czekam by moc oplacic konto i zasiadam do gry :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 ja mam od wrzesnia zeszlego roku :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 jaki nick w grze :D ? ja mam jak zawsze ... bielski xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ostyn Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2010 Ja mam konto opłacone od grudnia :) Od resetu statów raczej mało gram, ale gierka bardziej wciąga niż "oryginał". Nick: Ostyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...