HQ12 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 PYTANKO JEST NASTEPUJACE): CO ZROBIC MAM ALBO CO POWODUJE TE BLEDY W TEXTURACH W GTA czy zmiana dx na 9 pomoze albo co ??? pod 98 niezamiezam w nic grac bo moja integra sprawuje sie pod nim tragicznie acha mam XP radzcie i to szybko niewidze textu w menu a grze jet zamiast cieni kwadraty dym niby normalny ale wszystko jest powalone no i nic niemoge ustawic bo menu raczej nie poczytam( help Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 skon sciagnac dx 9 bez time limitu?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 musisz sciagnac patha do winxp od tekstur... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 niek ktosik cisnie link blagam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 prosze: http://jama.dhs.org/article.php?sid=818 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 chodzi ale wyglada tragicznie jakies rady a i przy tym tnie sie jak diabli nie klatkuje tylko przycina jagby sie cos zapychalo((((( pomocy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 www.megagames.com a co do tego ze tnie mam to samo cd rom ma duzy czas dostepu (takie zycie) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a u mnie nie dziala wcale :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HQ12 Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 wlasnie pod 98 wogule nie chodzi( zawsze gram z hdd nigdy nie uzywam cd bo to zanim sie bujnie i do tego chalasuje( a czyzbys sugerowal ze za malo mamy pamieci?? faktycznie hdd u mnie skrobie w yszych rozdzielczosciach((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 a co do tego ze tnie mam to samo cd rom ma duzy czas dostepu (takie zycie) :) Zrob sobie wirtualny naped i zrzuc plyte na dysk. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A moze ktos zna moze strone z pachami do gta3 bo ja sciagnalem jakies gufno i domaga sie plyty nr2 a jest w napedzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 ten temat byl poruszany setki razy :!: :!: :evil: poszukajacie ze 2 strony wczesniej... a linki do patchow napewno znajdziecie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...