Belong Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam, chcę kupić obudowę do wspomnianej kwoty. Jako że teraz robięw komputerowym jeden z pracowników przyniósł swoją budę, był to Zalman GS1000. Czy to będzie dobry wybór? Może w tej cenie znajdę coś lepszego? Zależy mi by było tyle miejsca ile jest i by była przewiewna. Nie wykluczam WC w dalekiej przyszłości. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 "Chłodzenie Konwencjonalne Wszystko o małych, hałaśliwych wiatraczkach :-)" Widzisz to gdzieś miejsce na obudowy? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilek Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam, chcę kupić obudowę do wspomnianej kwoty. Jako że teraz robięw komputerowym jeden z pracowników przyniósł swoją budę, był to Zalman GS1000. Czy to będzie dobry wybór? Może w tej cenie znajdę coś lepszego? Zależy mi by było tyle miejsca ile jest i by była przewiewna. Nie wykluczam WC w dalekiej przyszłości. :PCoś od Lian-Li, wybór jest dość spory (np. PC-V2000B, PC-A10B, PC-A71B), chociaż ten Zalman nie jest taki zły. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 Poczytaj sobie ten dzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...