Skocz do zawartości
Gość

Zabawki wojenne za darmo ..... no prawie !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Cala sprawa jest tragiczna, a Japoniec pewnie przez pare(nascie) lat bedzie ogladal swiat w kratke (i to do tego w jordanskim wiezieniu... przerabane :? )

Maksymalnym szczytem wszystkiego byl komentarz jednego z urzytkownikow onetu o nicku ~granat. Rece mi opadly - ludzie dajcie karabin, a oczyszcze ten kraj z takich debili :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cala sprawa jest tragiczna, a Japoniec pewnie przez pare(nascie) lat bedzie ogladal swiat w kratke (i to do tego w jordanskim wiezieniu... przerabane :? )

Maksymalnym szczytem wszystkiego byl komentarz jednego z urzytkownikow onetu o nicku ~granat. Rece mi opadly - ludzie dajcie karabin, a oczyszcze ten kraj z takich debili :evil:

wiesz pomyslalem o nowym przyklejonym dziale na forum

,,debilne komentarze ... ,,,

ludzie zbierali by takie rodzynki i ....

chociaz z drugiej strony ehhhh wiadomo ilu frustratow siedzi przed keyem i to byby zaszczyt znalezc sie np tutaj i byc slawnym ; pppppp

ehhhh

sam juz nei wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz pomyslalem o nowym przyklejonym dziale na forum 

,,debilne komentarze ... ,,, 

ludzie zbierali by takie rodzynki i .... 

chociaz z drugiej strony ehhhh wiadomo ilu frustratow siedzi przed keyem i to byby zaszczyt znalezc sie np tutaj i byc slawnym ; pppppp 

ehhhh 

sam juz nei wiem

Uuuu, nie wolno wyskoczyc z takim dzialem. Stanie sie dokladnie tak jak napisales - ludzie beda sie przescigac w idiotycznych pomyslach byle sie tam dostac. Smutne, ale prawdziwe :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi