Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 http://info.onet.pl/708615,12,item.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 no coz zdazaja sie przypadki w ludziach... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Cala sprawa jest tragiczna, a Japoniec pewnie przez pare(nascie) lat bedzie ogladal swiat w kratke (i to do tego w jordanskim wiezieniu... przerabane :? ) Maksymalnym szczytem wszystkiego byl komentarz jednego z urzytkownikow onetu o nicku ~granat. Rece mi opadly - ludzie dajcie karabin, a oczyszcze ten kraj z takich debili :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Cala sprawa jest tragiczna, a Japoniec pewnie przez pare(nascie) lat bedzie ogladal swiat w kratke (i to do tego w jordanskim wiezieniu... przerabane :? ) Maksymalnym szczytem wszystkiego byl komentarz jednego z urzytkownikow onetu o nicku ~granat. Rece mi opadly - ludzie dajcie karabin, a oczyszcze ten kraj z takich debili :evil: wiesz pomyslalem o nowym przyklejonym dziale na forum ,,debilne komentarze ... ,,, ludzie zbierali by takie rodzynki i .... chociaz z drugiej strony ehhhh wiadomo ilu frustratow siedzi przed keyem i to byby zaszczyt znalezc sie np tutaj i byc slawnym ; pppppp ehhhh sam juz nei wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikyo Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 wiesz pomyslalem o nowym przyklejonym dziale na forum ,,debilne komentarze ... ,,, ludzie zbierali by takie rodzynki i .... chociaz z drugiej strony ehhhh wiadomo ilu frustratow siedzi przed keyem i to byby zaszczyt znalezc sie np tutaj i byc slawnym ; pppppp ehhhh sam juz nei wiem Uuuu, nie wolno wyskoczyc z takim dzialem. Stanie sie dokladnie tak jak napisales - ludzie beda sie przescigac w idiotycznych pomyslach byle sie tam dostac. Smutne, ale prawdziwe :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 to sie nadaje do nagród darwina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 =/ szkoda ze nie probowal przemycic czolgu, albo rakiet:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...