remis Opublikowano 21 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2009 witam, prosze szanownych kolegów:) zastanawiam się czy jest możliwosc zastosowania płyty gł. typu EPIA do zrobienia terminalu z ekranem dotykowym typu POS. proszę o info jesli ktoś miał doczyniena z czyms takim - chodzi mi o połączenie wewnątrz obudowy płyty z panelem dotykowym, zastosowanie pamięci typu flash z linuksem. ma na tym działać program do sprzedaży może zbudujemy coś fajnego i taniego wspólnymi siłami :) pozdrawiam i zapraszam do dyskusji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 ile masz kasy? jak około 1200 to nawet nie ma zbytnio sensu się biedzić... poszukaj w necie pod hasłem terminal dotykowy czy coś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remis Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 ile masz kasy? jak około 1200 to nawet nie ma zbytnio sensu się biedzić... poszukaj w necie pod hasłem terminal dotykowy czy coś takiego. hello, nie da rady tego zrobic za 1200, tania płyta epia to jakies 400 pamiec 1 gb 50 flash 16gb 100, monitor dotykowy 15 cali - 1000, zasilacz 80, obudowa 100 razem 1730 najtanszy nowy POS kosztuje 4000 a ja potrzebuje 10 sztuk moze ktos ma jakies sugestie? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...