tomeck Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) Mam problem z moim NEC'iem. Pojawił się jakiś zaciemniony obszar, nie wygląda to jak uszkodzony pixel a raczej jak jakiś brud na "szybie" monitora, który niestety nim nie jest. Co to może być? EDIT: Problem rozwiązany. wpadł jakiś paproch za "szybę" trochę popukałem i opadł tak, że teraz go w ogóle nie widać :) Nie wiem jak to się tam dostało. Edytowane 29 Lipca 2009 przez tomeck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Co to może być? brud pyłek paproch robak POD matrycą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 brud pyłek paproch robak POD matrycąRobak to to nie jest, a jak brud mógł się tam dostać skoro wcześniej go nie było? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Robak to to nie jest, a jak brud mógł się tam dostać skoro wcześniej go nie było? a nie obracałeś przypadkiem monitora ? nie przenosiłeś itp ? ale czyściłeś sprężonym powietrzem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 Nie, nie ma dojścia żeby czyścić sprężonym powietrzem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...