wojooo Opublikowano 22 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2009 (edytowane) mam problem z moja karta muzyczna, mianowicie jak ustawie sobie dzwiek 5.1 to nie dziala mi centralny glosnik ... jak ustawie na 4.1 to o dziwo dziala :| lecz dalej jest to 4.1, wszystko jest podlaczone poprawie, glosniki sa sprawne w 100% W czym moze byc przyczyna ? wgralem najnowsze sterowniki ale to nie pomoglo, czyzby popsuta karta ? Edytowane 23 Lipca 2009 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 W konfiguracji 4.1 nie ma głośnika centralnego, raczej ma coś źle podłączone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 wszytsko jest na bank podlaczone bo przestalo tak nagle dzialac :| mam glosniki z-5500 i same glosniki dekoduja dzwiek jesli nawet ustawie na 4.1 to przy opcji 6 channel jcentralny działa, tylko nie rozumiem dlaczego nie dziala jak ustawie na 5.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 może spróbuj przypisać sobie ręcznie głośniki przez THX console Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojooo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) dobra , okazalo sie ze kabel od suba/centralnego jest przegryziony i nie kontaktowalo w ogole a ze jest dekoder wbudowany w panel od glosnikow to sygnal na suba bral najwidoczniej ze zwyklych glosnikow do zamkniecia :) Edytowane 24 Lipca 2009 przez wojooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...