symbianos88krk Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 No i kupiłem Lenovo Y530 i nie żałuje :) 2799 złotych,wersja z lcd LED,T4200,3 gb ram,vista home premium,9600 GS 512 mb, dysk 320 gb :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawronisko99 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No jak masz taki budżet to nie ograniczaj się do jednej marki. Zdecydowanie powinieneś rozważyć coś z Lenovo lub HP. Toshiba jest ładna, ale pod względem trwałości nie dorówna Lenovo. Zresztą poczytaj troszkę na innych forach. A jak potrzebujesz porządnych specyfikacji notebooków to albo strony producentów albo duże sklepy: www.komputronik.pl www.kuzniewski.pl ale nie allegro. A allegro nie wypiszą ci wszystkiego, albo czasem coś naciągną :) pozdry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 gawronisko99 - przeciez autor tematu napisal ze zakupil juz Lenovo Y530 symbianos88krk - gratuluje zakupu. Ja od paru dni jestem posiadaczem MSI ex625 i tez jestem zadowolony ;] mam na czym grac w pracy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...