pacho Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Mam problemy z pracą w/w karty pod ASUSEM A7V266-E , po prostu wyskakujw mi piekne łowickie pasy , Wymieniłem wszystkie sterowniki bios płyty i nadl te przeklete pasy. I co ciekawego na zimnym kompie i po pewnym czasie tesz pełny zwis. zostało tylo wymiana BIOSU w karcie graf Jak to zrobić i skąt wziac bios. POMOCY !! :cry: [/b] AMD1600XP,win 98SE,GF3 Ti200 TDH,256MB,IBM 40 GB,TEAC 24X,Audigy, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 A czy sprawdzales grafe na innym kompie?? Wymiana biosu w grafie to oststecznosc raczej.. Sprawdz w innym kompie najpierw. Zobacz tez jakie masz napiecie na AGP. I sprobuj je zwiekszyc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacho Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Sprawdziłem na innych komp. idziałała OK co donapęcia na AGP ma ustawione na 2.8V i brak możliwośći podniesienia , moż jakiś programem sam nie wiem POMOCY!!! AMD1600XP,win 98SE,GF3 Ti200 TDH,256MB,IBM 40 GB,TEAC 24X, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...