Maciej G. Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam! Mam komputer z zainstalowanym Windowsem XP HE, stworzyłem na nim konto z ograniczeniami dla użytkowników komputera, który łączy się do internetu poprzez kartę sieciową D-link. Na koncie z ograniczeniami nie ma możliwości podejrzeć ustawień sieci gdyż Windows to blokuje, ale ja skorzystałem z oprogramowania D-link Air Plus G, które automatycznie po uruchomieniu windowsa łaczy się z AP. I teraz moje pytanie - czy można zablokować dostęp do ustawień d-linka? bo nie chciałbym żeby któryś ciekawski użytkownik podejrzał m.in Pre Shared Key. A niestety w Win XP HE nie ma takich opcji jak w wersji Pro żeby pobawić się uprawnieniami dla grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebNuLL Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 System plików nie wspiera uprawnień dostępu/odczytu pliku oraz folderu - tym bardziej w wersji okien xp, może w tym sevenie to będzie coś poprawione z bezpieczeństwem. Pozdrawiam, WebNuLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...