DarkB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kupiłem Herculesa 9100 i mam teraz durnia 800 512 ramu na 266 i mam tylko 5600 marków w 3d2001 SE, co jest? jeszcze karta jest przetaktowana na 275/550 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Kurde poprawka za 450 zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 to i tak się ciesz, że na 800 mhz masz taki wynik :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 to tak dużo jednak zalezy od procka, bo po weekendzie powinienem mieć taki jak w podpisie bo spalił się i dałem na gwarancje:)to tak dużo jednak zalezy od procka, bo po weekendzie powinienem mieć taki jak w podpisie bo spalił się i dałem na gwarancje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Wynik normalny jak na tego proca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ale może dojsć do 10000 czyli prawie 40% tylko przez procka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Ale może dojsć do 10000 czyli prawie 40% tylko przez procka?Moze, jest jeszcze w nim spory potencjal, ja wyciskam na tym co ponizej ponad 11k :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 Jakich sterów używasz jakiej versji? Bo ja mam 3,2 i nie wiem czy na jakieś starsze nie zmienić, ale raczej powyżej 11k nie dam rady bo ramy nie wydolą:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 taaa normalny??? to co mi kur**** powiedziec jak ja na nowym systemie po wgraniu tylko sterów i driverów mam 4900pkt?!!@!@!@! narmalnie co jest?? normalne mam coś + - 5k nigdy mniej fuck to przez to moje mabo jebsrane matsonic na SIS730s dziwne jest to ze jak włacza 3dsmarkaw 640na480x16 to mi wszystkie testy identycznie chodza tylko natórka zapierdziela 50-60fps Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secoh Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Te 5600 pkt to normalny wynik - gdy wstawiłem do durona 800mhz Gf4ti4200 to miałem 6000 pkt. Po podkręceniu o 10% proca wynik podskoczył o 10% . Max miałem 69xx pkt na durniu 892 mhz 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 wynik masz normalny, ale na celku jest znacznie gorzej 4800, ale płyty ECS, a tam te agp nie za wydajnie pracują, różnicę dopiero poczujesz jak przjdziesz na antka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 na 1700+@2400 i pozadnej plycie powinienes wycisnac ok 10k-11k mozesz mi podeslac bios z tego herculesa ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Yyyy ? qrde ja na swoim nie podkreconym 9500 Pro miałem 12557 ptk :D a tu mówicie że na 8500 macie 11k :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz15 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 bo w 8500 drzemie smoc!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 RaF--> Ode mnie chcesz tego biosa? Kurde nie za bardzow iem jak go zgrać , tak jak flashowanie bisa do płyty? Ja chce sobie i tak nny wgrać:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Jakich sterów używasz jakiej versji? Bo ja mam 3,2 i nie wiem czy na jakieś starsze nie zmienić, ale raczej powyżej 11k nie dam rady bo ramy nie wydolą:)Uzywam Catalyst 3.2 bo w 8500 drzemie smoc!!!!!!yeah :D 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 na 1700+@2400 i pozadnej plycie powinienes wycisnac ok 10k-11k mozesz mi podeslac bios z tego herculesa ? http://members.lycos.co.uk/pinkixp/bios/ Tam masz bios ktore udostepnil Pinki. Ofkoz od 9100. Zdaj relacje czy udalo Ci sie go wgrac bo ja nie wiem czemu nie moglem :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ja do swojego 9500 Pro nie mogłem zadnego biosu do O/C (do 9500 pro ofkorz) wgrać a później nawet orginalnego :( wywalało Error time out :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ehh mam pytanie jeżeli mam 12 x 166 i 10 x 200 to wynik w 3dmarku będzie wyższy na fsb 200 ? o ile 10 % ? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Raczej 3% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 To aż taka mała różnica będzie myslałem że może trche więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 To kiepsko- u mnie na sprzęcie z podpisu wynik też nie najleprzy, ale też nie najgorszy- 7100. Dodam, że mam wszystko nastawione na jakość + powłączałem wszystkie dodatkowe bajery Rage tweaker-em. Mi dużo dało wymiana starych SD-Ramów PC 133 ( jeszcze ze starego kompa) na DD-R- to 2000 punktów w gorę i stary bios do płyty zmodyfikowany przez cheepo. Coś masz zrąbane w konfiguracjii- inni mają conajmniej po 8000 puntów na tym procku. Update- ty masz Durona- i wszystko jasne :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 hm moje 3 grosze :) wyniki nizej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 następny debplny temat : ileś punktów za ileś kasy. debiliam i tyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ale nikt Ci nie każe wchodzić na takie posty to co ty bzdury gadasz omijaj je a nie wchodzisz i jeszcze jakieś objekcje masz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...