Skocz do zawartości
DarkB

5600 marków za 4500zł???!!

Rekomendowane odpowiedzi

to tak dużo jednak zalezy od procka, bo po weekendzie powinienem mieć taki jak w podpisie bo spalił się i dałem na gwarancje:)to tak dużo jednak zalezy od procka, bo po weekendzie powinienem mieć taki jak w podpisie bo spalił się i dałem na gwarancje:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taaa normalny??? to co mi kur**** powiedziec jak ja na nowym systemie po wgraniu tylko sterów i driverów mam 4900pkt?!!@!@!@!

narmalnie co jest?? normalne mam coś + - 5k nigdy mniej fuck to przez to moje mabo jebsrane matsonic na SIS730s

dziwne jest to ze jak włacza 3dsmarkaw 640na480x16 to mi wszystkie testy identycznie chodza tylko natórka zapierdziela 50-60fps

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te 5600 pkt to normalny wynik - gdy wstawiłem do durona 800mhz Gf4ti4200 to miałem 6000 pkt. Po podkręceniu o 10% proca wynik podskoczył o 10% . Max miałem 69xx pkt na durniu 892 mhz 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wynik masz normalny, ale na celku jest znacznie gorzej 4800, ale płyty ECS, a tam te agp nie za wydajnie pracują, różnicę dopiero poczujesz jak przjdziesz na antka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakich sterów używasz jakiej versji? Bo ja mam 3,2 i nie wiem czy na jakieś starsze nie zmienić, ale raczej powyżej 11k nie dam rady bo ramy nie wydolą:)

Uzywam Catalyst 3.2

bo w 8500 drzemie smoc!!!!!!

yeah :D 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 1700+@2400 i pozadnej plycie powinienes wycisnac ok 10k-11k

mozesz mi podeslac bios z tego herculesa ?

http://members.lycos.co.uk/pinkixp/bios/

Tam masz bios ktore udostepnil Pinki. Ofkoz od 9100.

Zdaj relacje czy udalo Ci sie go wgrac bo ja

nie wiem czemu nie moglem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To kiepsko- u mnie na sprzęcie z podpisu wynik też nie najleprzy, ale też nie najgorszy- 7100. Dodam, że mam wszystko nastawione na jakość + powłączałem wszystkie dodatkowe bajery Rage tweaker-em. Mi dużo dało wymiana starych SD-Ramów PC 133 ( jeszcze ze starego kompa) na DD-R- to 2000 punktów w gorę i stary bios do płyty zmodyfikowany przez cheepo. Coś masz zrąbane w konfiguracjii- inni mają conajmniej po 8000 puntów na tym procku.

Update- ty masz Durona- i wszystko jasne :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...