majestic- Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam, mam prośbę - czy ktoś mógłby mi w miare przejrzysty sposób powiedzieć jak mogę skonfigurować taką sieć? Komputery w domu: - Stacjonarny 1 z modemem ADSL (Net24) i kartą bezprzewodową Linksys WMP 54G (ver. 1.0) - Stacjonarny 2 - Laptop Asus X71VN Chciałbym aby, komputer numer 1 dzielił internet za pomocą zwykłej karty sieciowej (dla komputera numer 2) oraz WiFi dla laptopa. Problemu nie ma z punktem pierwszym czyli skrętka i net idzie do drugiego stacjonarnego, natomiast jak zrobić aby karta Wifi wysyłała go i połączyła się z laptopem ? Myślę, że nie będę musiał wywieszać białej flagi ;D i pomożecie mi w miarę możliwości. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Najprostsze rozwiązanie to router ADSL z WiFi.. Ktoś wspominał mi, że bodajże na Viscie można zrobić wysyłanie sygnału przez sieciówkę bezprzewodową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...