pavel54 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam, dałem kumplowi mojego starego wd'ka sprawdzałem go wcześniej u siebie, smart był 100% w porządku, ani 1 bada itp. benchmark w hdtachu wyglądał ładnie ale nie chciało przejść benchmarka w hdtune, a teraz kumpel go podłączył, chciał na nim postawić winde ale po formacie i kopiowaniu plików wyskakuje mu blue screen, co może być nie tak?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Nie ograniczałbym do samego WD. Lepiej podejść do problemu jako winy całego sprzętu. Pierwszy krok to instalacja na innym dysku. Jak coś się psuje to w najgorszym momencie. Podkręcenie nie jest stabilne. Zasilacz odmawia posłuszeństwa. Ram fixuje. Jeżeli to możliwe to napisz jakie ma pozostałe części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Płyta na socket A, asus a7v800 cos w tym stylu, procek sempron 2300+, 1gb ram, gf4 nie kręcony cały sprzęt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Na jakim zasilaczu to wszystko działa? Taśme IDE inną można by zapodać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 To dysk sata, a zasilacz faktycznie bomba zegarowa (Megabajt 350W) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) Co prawda prądożernego konfigu do ciągnięcia niema ale może dawać słabe/niestabilne napięcie. W takim razie taśma SATA do wymiany jeszcze/+przełożenie w inny port SATA. Edytowane 24 Lipca 2009 przez Fredek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...