nowy987 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Avast wyrywa ciągle jakąś infekcje. Wyswitla mi taka informacje . Zbyt dużo identycznych wiadomości w wyznaczonym czasie Nadawca: "Lewie Chapman" <robertlusardi@excite.com> Odbiorca: <rdewecht@trigen.com> Temat: Replica Watches Co z tym zorbic ? Edytowane 26 Lipca 2009 przez nowy987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Daj log z combofix. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy987 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Sorry, a nie da sie bez tego? Tylko z tego co podane w poprzednim poscie? Bo nie mam dostepu na razie do komputera. i NIe mam możliwości wysłać logu z tamtego. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Z hijackthis to sie NIC nie da, ten program byl dobry ale pare lat temu, szkoda, ze sie zatrzymales w czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy987 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Okey, spokojnie ;] nie znam sie na tym za bardzo dlatego za pytałam ;] Jak bede miala mozliwosc to wrzuce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Z hijackthis to sie NIC nie da, ten program byl dobry ale pare lat temu, szkoda, ze sie zatrzymales w czasie.Ja bym tam coś znalazł... A poza tym, jak przejedzie ComboFix, to niewiele zostanie do odczytania - no może poza listą skasowanych plików... Zanim zryjesz system przy pomocy ComboFix, to użyj Spybot S&D z najnowszymi bazami + Avira Free AV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 > Ja bym tam coś znalazł... Szkoda, ze znalezienie "czegos" niewiele pomoze. > A poza tym, jak przejedzie ComboFix, to niewiele zostanie do odczytania Nie wiem o co Ci chodzi, zostanie do odczytania dokladnie to co jest potrzebne. > Zanim zryjesz system przy pomocy ComboFix, to użyj Spybot S&D z najnowszymi bazami + Avira Free AV. Strata czasu. Skanowac mozna po usunieciu infekcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Zb...mp;aq=f&oq= OT: Nie mam Avasta i nie mam takich problemów. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...