matipwa Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Byłby ktoś chętny na zrobienie zakupów zagranicą. Oczywiście mówimy zakupach związanych z WC. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Napisz coś bardziej konkretnego, kierunek, sklep, ceny. Zajmiesz się zbiórką i logistyką? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvadzio Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 j/w, byc moze bylbym chetny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 ja chetnie cos bym kupil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki306 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 napisz jaki sklep to by był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 co do sklepu to jeszcze sam nie wiem ale wy proponujcie w ktorych sklepach chcielibyscie zrobic zakupy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Może Sidewindercomputers.com lub Performance-pcs lub Highflow.nl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 (edytowane) do godziny 18-20 musze zlozyc zamowienie w Sidewindercomputers.com jak ktoś cos chce, to walić odrazu na PW najlepiej //zamowione Edytowane 24 Lipca 2009 przez Maniakalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 kur,,, nie wiedzialem ze maniak zamawial moze ktos kupuje cos niedlugo bo potrzebuje zlaczki 12/16 bp/feser skrecane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 kur,,, nie wiedzialem ze maniak zamawial moze ktos kupuje cos niedlugo bo potrzebuje zlaczki 12/16 bp/feser skrecane BP 13/16 znajdziesz w Angeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matipwa Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 A może chciałby ktoś kupić w tym sklepie advancetec.co.uk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 12 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2009 może ja mógłbym. ale najpierw muszę wiedzieć coś na temat tego węzyka - link rozmiary itp są podane ale czy warto? widział ktoś to kiedyś w akcji? albo coś podobnego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Byłbym chętny ale wszystko zależy gdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 usa rox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Bardzo ładny hardware Panie M. :lol2: Odnośnie zagranicznych zakupów to przymierzam się powoli do nabycia paru drobnostek w http://www.specialtech.co.uk/ Może ktoś z Was robił już tam zakupy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2009 specialtech? dwukrotnie 4 lata oraz 10 miesiecy temu w obu przypadkach szybko i zgrabnie z tym ze dla mnie to w obrebie tego samego kraju jak z przesylka do pl u nich - nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OrtoN Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2009 http://www.aquatuning.de/product_info.php/...ver-nickel.html gdzie mozna jeszcze takie cos kupic moze wiecie ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 @OrtoN LINK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Odgrzebię temat, bo zakładanie nowego nie ma sensu, a może komuś to info się przyda. Ostatnio odkryłem nowy sklep z częściami raczej do moddingu i usprawnienia naszych blaszaków. http://www.coldzero.eu/ Dużo produktów z plexi i nie tylko. Mnie zaciekawiły części do obudowy TJ07. Zamówiłem okno na górę oraz tylny panel, bo ceny kuszące w porównaniu do MM Jak paka przyjdzie dam znać co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2013 Troche mają luki w opisie na stronie (np shipments jest under construction). Szczerze, to juz wolalbym napisac prywatnego maila do jednego ze znanych polskich sklepow z zapytaniem o zakup - wychodzi drozej, ale jakos mysle, ze czuje sie wtedy pewniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melampus Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Towar doszedł. We wtorek nadany i dzisiaj jest DHL'em. Z Portugalii przez Niemcy do Polski. Ładnie i konkretnie zapakowane 3 rzeczy. Plexi na top 2 częściowe, oba elementy oklejone folią z dwóch stron. Tył do traya przód walnięty lakierem matowym, tył oklejony folią ochronną. Dziury na śruby z żłobieniem na łby. Dodali dwa komplety śrub oddzielnie na top i tray. Przyszedł mi też od nich pasek led czerwony z 3 pinową wtyką. Ładnie i schludnie. A - przesyłka 5 euro. Nie taki diabeł straszny KaszpiR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Hm, cena przesylki super niska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukc85 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Co z tego jak nie ma tan nic konktetnego z WC, czy to bloków czy złączek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...