yogurcik Opublikowano 3 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2003 pytałem na oslej ale tam nikt nie odpowiedzial muze tu mi doradzicie . Nie dawno podpisałem umowe z tele 2 i mam do jutro miedzy miastowe za free i co by se pomyslalme zeby laczyc sie z netem przez te dwa dni ale mam 2 problemy pamietam kiedys jak mieszkalem w poznaniu byl numer lokalny dzieki ktoremu laczylem sie z netem ale minelo troche czasu i juz go nie pamietam moze ktos z was zna taki numer tel dzieki ktoremu mogl by sie polaczyc w innym miescie niz jestem uwaga juz próbowalem np.61202122 nie działa zaznaczam ze mam isdn w chacie HELP ME please !! numer lokalny wraz z haslami PLISSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 http://www2.coolnet.pl/connect.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 dankem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...