maxio89 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Witam! Zwracam się do was z prośbą o opinie na temat jakiegoś netbook'a godnego polecenia. Główne parametry którymi będe się kierował podczas zakupu, to oczywiście cena (ok. 1000zł), bluetooth, procek (Atom 1.6) i dosyć duży dysk (najlepiej 160GB, ewentualnie 120GB). Urządzenie chcę głównie wykorzystywać jako nawigacja GPS (tu właśnie potrzebny mi jest moduł bluetooth), przenośny odtwarzacz filmów, dostęp do neta (ale to chyba oczywiste oraz rzadziej do pracy (programowanie, webdesign). Dodam, że najbardziej jestem przekonany do zakupienia Asus'a (model 1000), zastanawiałem się też nad MSI u100 (gorzej wypada w recenzjach) lub Acer'em a z koleji najbardziej mi się podoba HP z aluminiową obudową lecz tutaj znowu kiepsko z wydajnością. Z góry dziękuję za wszelką pomoc. Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Asus 1000H to lepsza propozycja od MSI Winda. Lepsze, sztywniejsze i mocniejsze zawiasy, większy touchpad, lepsze materiały (imo bardziej solidny od winda), wygodniejsza klawiatura i dłuższy czas pracy na baterii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) maxio89 - Zgadzam się z tym co napisał qrvich , choć mój kolega i koleżanka którzy zakupili MSI winda są z nich zadowoleni. (to tak abstraciach!ąc) W każdym razie pamiętaj aby kupić wersje z 6-komorową baterią jeżeli chcesz używać go jak GPS :) Edytowane 26 Lipca 2009 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieJ Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 lepszą jakością wykonania charakteryzuje się ten Lenovo niestety wadą jest to, że krócej trzyma bateria Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Troche odswieże temat, tez zamierzam kupic sobie netbooka glownym priorytetem jak dla mnie jest dyski 160gb i dlugosc pracy na baterii, przenaczenie net,filmy chcial bym sie zmiescic w 1200-1300zl Wypadlem z obiegu jesli chodzi o sprzet na etapie socketu 939 wiec licze na jakies sensowne rady :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...