spaceRenger Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 Project Black & Red worklog Epizod I - przygotowania co tu dużo pisać. W tym worklogu będę opisywał moje zmagania z modowaniem budy raidmax katana. na dole kilka zdjęć budy w "orginalnym" stanie Nie ukrywam że będę dużo modował. Na pewno zrobię: -black mod (jeszcze nie wiem czy szpraj czy proszek) -fan swap amacrox'a -trochę cięcia i gięcia no narazię nie ruszam z pracami czekam na paczkę z cooling.pl z przedłużkami 24pin i 8 pin i trzema zaphyrami. powinno być jutro się zobaczy cdn. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilGrzbiecik Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Kiedy ruszają prace bo coś się przeciąga. Jestem bardzo ciekawy. Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez KamilGrzbiecik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 żeby nie było jak z połową tematów w dziale modyfikacje;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spaceRenger Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Prace ruszą jak tylko zamówię u maniakalnego oplociki a narazię nie ma takich jak potrzebuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) i jak są już te oploty i chyba nie są ci potrzebne żeby pomalować wnętrze edit wpisałem w google ""Project Black & Red"" i jednak są postępy szkoda ze nie tu http://forum.pclab.pl/index.php?showtopic=497425&st=0 Edytowane 5 Września 2009 przez rafix6814 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) lepiej zobaczcie jak to wygląda po malowaniu Mógł pomyśleć o zdjęciu wentyla przed malowaniem... Tył budy też mógłby zobaczyć farbę :lol2: Edytowane 5 Września 2009 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Widać, że klipsów z kosza 5,25" też nie zdejmował co gorsze nie wykręcił nawet CDka bo przez otwory na śrubki widać, że jest czarny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nie ma jak modyfikacja "z głową" :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 to za wentylatorem to kurz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 To za wentylatorem to goła blacha bo nie wymontował go przed malowaniem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Nie wytrzymałem i napisałem swojego pierwszego posta na pclab :lol2: Zobaczcie 2 stronę jego tematu i efekt końcowy... Tacka na mobo z tyłu nie pomalowana, wydaje mi się że buda nawet nie została oczyszczona z brudu a co dopiero odtłuszczona i przygotowana do malowania... PS. autor tematu zapowiada kolejną modyfikację :lol: edit: "sory za posta pod postem ale zrobiłem sobie małą plakietke na obudowe foto " test na trzeźwość to on oblał Edytowane 6 Września 2009 przez Ram1rez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BeCkS Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Miało być cięcie i gięcie itp itd , a ja tu widze jedynie spiep******* obudowe :/ . Zanim zaczniesz coś "MODOWAĆ" to popatrz jak robią to inni i na czym to polega ;) P.S przez te PRO malowanie obudowy prawie się posikałem ze śmiechu ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saski Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 tragedia panie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix6814 Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) No black to widzę, a gdzie red? :F -----------No w połowie prac zrezygnowałem z czerwonego. Sam nie wiem czemu. pewnie zabrakło kasy na czerwoną farbe;p Edytowane 8 Września 2009 przez rafix6814 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeck Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Dobra, przestańcie już mu jechać Panowie bo trochę szkoda chłopaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Święty spamer Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 On na PcLabie już znalazł przyjaciół więc nas nie potrzebuje :lol2: Oni mu dobrze doradzą itp, więc masz racje zostawmy go bo żal patrzeć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...