bercik860 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2009 (edytowane) Witam Pracując w photoshopie cs4 mam pewien problem, otóż jeśli chcę dokonać pewnych "trudnych" operacji, pojawia mi się błąd "Could not complete your request because it only works with opengl " W necie wyczytałem że potrzebuje sterowniki do karty graficznej obsługujące OpenGL. Mam kartę Radeon x550, ale nie umiem znaleźć żadnych sterowników, bo to kompletnie nie moja działka... Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje Dorzucam ss z Ati Catalyst http://img254.imageshack.us/img254/7907/x50.png Edytowane 24 Lipca 2009 przez bercik860 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik860 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Siema podbijam... Okazało się że za stara wersja opengl, trzeba mieć 2.0. Szukałem w necie i takiej nie ma, a przeczytałem że x550 OBSŁUGUJE OpenGL 2.0. Więc co zrobić? Bardzo proszę o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...