ciciu27 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Mam nadzieję że temat ten może być w tym dziale. Mam kartę xd 512 mb i chciałbym ją sformatować na kompie tak żeby mieć np. 256 mb.Probowałem przez formatowanie w xp ale nie dałem rady.Czy ktoś zna jakąś inną metodę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulit Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Musisz użyć jakiegoś programu do partycjonowania i za pomocą niego zmniejszyć rozmiar partycji, która znajduje się na karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Zamiast programu lepiej użyć narzędzi już dostępnych w systemie Windows. Mój komputer->prawy myszy->Zarządzaj->Magazyn->Zarządzanie dyskami Usuwasz partycję i zakładasz nową na 256MB. Formatowanie na FAT (FAT16) - gdy sformatujesz na FAT32/NTFS, to możesz (podobno) uszkodzić niektóre urządzenia (wysypać oprogramowanie w nich) po podłączeni do nich takiej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciciu27 Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Udało się.Dzięki za podsunięcie pomysłów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...