TanneR Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 Podkręciłem swoją nagrywarkę LG 4x4x32 na 8x4x32 działa 8) Zastanawiam się jednak czy zmieniając jej firmware podkręcam nagrywarkę 4x4 czy po prostu ustawiam na 8x4 z underclockowaną 4x4 zależy mi na odpowiedziach popartych jakąś wiedzą :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 14 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2002 ja mysle iz zaprogramowales teraz poprawny firmware cznaczy chodzi mi oto iz firma robi jedna nagrywarke a od dane firmware'u zalezy jak pracuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Ja zrobiłem kiedyś ze swoją to samo konkretnie z tym samym modelem. Po pewnym czasie nie czytała jedego koloru płyt i wyskakiwały błędy fioxacji( cokolwiekto jest nie dało sie nic nagrać). Po powrocie do starego firmware było już dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 U mnnie palila plyty ta warstwa zabezpiesczajaca byla zweglona :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 od tego moda niszczy sie mechanizm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 Miałem kiedyś nagryware philipsa co co palila plyty x2, w necie wyczytalem ze nagrywarki philipsa x2 to te same co x4 tylko z innym oprogramowaniem i zmienilem firmware i chodzila x4, po pol roku sie zepsula, nie wiem czy to od tego. Ale robiac takie rzeczy ryzyko jakies jest zawsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...