Fishu Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam mam pytanie do forumowiczów czy orientuje się ktoś jaka karta graficzna w laptopach zapewni mi 60fps w W3-Dota oraz cs 1.6? Chodzi mi o jak najtańszą możliwość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARKEZZ Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam mam pytanie do forumowiczów czy orientuje się ktoś jaka karta graficzna w laptopach zapewni mi 60fps w W3-Dota oraz cs 1.6? Chodzi mi o jak najtańszą możliwość. A konkretnie jaki jest twój budzet to bym ci cos doradził tu masz stronke z rozpiską osiągów http://www.notebookcheck.pl/Mobilne-karty-...gow.1174.0.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 do csa to obojętnie jaki GF mobilny i będziesz miał 60fps - uważaj na integry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieJ Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Laptop do cs-a? to raczej mało wymagająca gra. Ja mam taki model http://www.vobis.pl/oferta/notebooki/tft_1...15_6_t6400.aspx ma on kartę geforce 9400, i fps koło 50-60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godwin Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Mało powiedziales o swoich wymaganiach, moze jakas firma? procesor... do czego bedzisz uzywal poza tymi 2 grami? jaki rozmiar dysku? bo do tych 2 gier to mozesz miec system na penie:D i nie potrzebujesz dysku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GieJ Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) dziwne pytania zadajesz. Powiedział że najtańsza opcja, czyli: do internetu, programów użytkowych jak word, exel powerpoint etc. No i że ma obsługiwać counter strika. Dla mnie wszystko jasne Edytowane 30 Lipca 2009 przez GieJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...