unit1.cpp Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam, mam problem z w/w modemem. Instaluje go na moim lapku z vista business, uzywajac przeznaczonych do tego sterownikow jednak po instalacji ktora konczy sie pomyslnie, system nie widzi modemu. Probowalem wszystkiego, czyszczenia rejestru, dysku itd. Nic nie pomaga. Na moim drugim lapku tez z vista, tyle ze z wersja premium, wszystko dziala jak nalezy. Gdzies wyczytalem ze jesli probowalo sie instalowac wczesniej oryginalne sterowniki z plytki to teraz moze to tak wlasnie wygladac. Ja niestety probowalem, zapomnialem sie. Gdybym mogl pozbyc sie tej visty to dawno bym to zrobil no ale niestety nie moge. Da sie coś jeszcze zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Jak ci zostały sterowniki do tego modemu, to podłącz go i w menedżerze urządzeń odinstaluj (i potwierdź usunięcie sterowników z systemu). Niedawo instalowałem kolesiowi ten modem na Windows 7 RC 32bit i nie było problemu. Stery ściągnąłem skądś z sieci do Visty. Kiedyś miałem z nim podobny problem na xpeku, bo podłączyłem go za wcześnie zamiast poczekać na polecenie instalatora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Gdyby on go chociaż w tym menadżerze urzadzen widzial to by bylo fajnie. Przy okazji oszczedzilo by mi to troche bólu, no ale niestety nie widzi go. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 może w kartach sieciowych albo urządzeniach usb... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unit1.cpp Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Niestety nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...