itasH Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam Moja karta to gf8600gt, od palita. Mam możliwość darmowego posiadania chłodzenia Thermaltake Giant III Extreme, ale nie mogę nigdzie wyczytać czy dane chłodzenie jest kompatybilne z tą kartą. Bardzo bym prosił o pomoc i zwracam się do Was, by nie polecać mi żadnych innych chłodzeń bo nie takie pytanie zadałem zeby odpowiadać " a nie lepiej by Ci było...? ". Dziękuje :) Przeszukałem całe google, a jedyne co wyczytałem, to to, że kompatybilne z kartami Nvidii i ATI, któe posiadają otwory montażowe obok gpu. pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Skoro możesz mieć za darmo to bierz, przymierz i jak nie spasuje sprzedaj albo oddaj ... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itasH Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Tak, tylko gdyby nie wysyłka to z wielką chęcią. Mam taką możliwość wzięcia tego chłodzenia od znajomego ale to wysyłką musiałoby iść, a po co niepotrzebnie narażać się na koszty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 24 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2009 Gdzieś w necie widziałem testy tego chłodzenia na GF 5900XT, sprawdź w guglach jakie tamten miał otwory i porównaj na swojej grafie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
itasH Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 No i już po wszystkim. Więc ogłoszę teraz wszystkim, chłodzenie Thermaltake Giant III Extreme jest kompatybilne z kartą gf8600gt od palita :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...