Micias Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Panowie mam problem bodajże z siódmą misją mianowicie chodzi mi o to że nie moge sie dostać na ten lotniskowiec, wszystkie cele już wykonałem tylko został mi ten ostatni, na lotniskowiec nie ma żadnych schodków ani drabinki i za cholere nie moge się na niego dostać. Prosze o pomoc, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Tam jest chyba dzwig po, którym może się wspiąć Zielony beret. Nie pamiętam dokładnie bo już dawno w to grałem (może trzeba by jeszcze raz :) ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micias Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 No właśnie jest dźwig można na niego wejść ale za cholere nie można sie z niego przedostać na lotniskowiec, gra jest zajebista , ale czasami może zabić gwoździa w głowie, jak sobie coś dalej przypomnisz to pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Wlasnie moj spec od C2, ktory siedzi obok :) powiedzial mi, ze zlodziejem trzeba sie wspiac po tym zurawiu i gdzies na pokladzie jest drabinka, ktora spuszczasz reszcie zalogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 Naszła mnie ochota na zagranie w Komandosów, zainstalowałem wszystko cacy tylko po uruchomieniu zonk. Widać tylko kursor (z gry) i ciemnośc. W readme wyczytałem że win xp jest niesuportowany ale było też dodane, że ew. gra może działać pod tym systemem. Czy komuś udało się uruchomić/grać w Commandos 2 na win xp?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 sprubuj tryb zgodnosci moze wtedy gierka odpali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 4 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2003 mi się udało bez rzadnych problemów, spróbuj tak jak mój przedmóca powiedział, ale niepowinieneś mnieć z tą grą problemów pod xp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Niestety u mnie są, tryb zgodności nic nie zmienia - oj nie zagram chyba w Commandos2 na moim xp - szkoda :( ps. sciągnołem też path - też nic nie zmienił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Ja nie gralem w Commandosw 2 na xp tylko w jedynke i dodatki a moj kumpel mowil ze nie mogl nawet uruchomic. magia o_0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Ja mam Commandosa 2 i mi pod WIN XP działa ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2003 Juz doszedłem do tego, że jest to prawdopodobnie problem z dzwiękiem, a dokładniej ze sterownikiem. Ma być zgodny z dx8, tylko ja mam najnowszy sterownik od VIA więc musi być zgodny z dx8 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 czesc! Moze wiecie gdzie moge znalesc spolszczeni do gry comandos 2 bo nigdzie nie ma jest tylko do 1 i 3 jezeli ktos wie to bardzo bym prosil o link do strony z ktorej moge to sciągnąc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 prosze bardzo : http://www.commandos.cenega.net/Pliki/C2-M...MoC/patch02.exe pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirk42 Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Dzieki wielkie a tak poza tym to juz wiem dlaczego nie moglem znalezc, poniewaz pisalem commandos przez jedno "m" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...