MaKaR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 no własnie kumpela prosiła mnie żebym jej ściagnoł z netu ale ani ona ani ja nie wiem jak to sie pisze tak jak w temacie czy jakos inaczej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 portishead Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 www.portishead.co.uk :P ladna Pani ladny Glos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 polecam płytę dummy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 a ile płyt wydali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Wydali dwie płyty i koncertówke w nowojorskiej filharmonii. Zdaniem większości pierwsza (Dummy) jest lepsza; ja też tak myśle. Koncert również genialny. Wokalistka Beth Gibbons wydała też wspólnie z Rustin Manem płytę "Out of Season", bardzo ładna. IMHO nie ma nic grającego podobnie do Portishead. Swego czasu w pirackim obiegu krążyła płyta "Pearl", sygnowana jako Portished. To była podróba ruskich piratów. Naprawdę zespół, który ją nagrał nazywa się "Mandalay". Płyta na prawdę bardzo dobra. Klimat podobny, ale słychać, że nie jest to Portishead. Niekiedy zbierzne brzmienia mają Tricky i Massive Attack, kiedy nagrywają wspólnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aziz Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 W sumie to kazdy zespol wydaje sie wyjatkowy jak juz sie go zna.. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Jak dla mnie Portishead jest troche zbyt mroczne wolę jednak Massive Attack i Trickyego. Oczywiście moje zdanie nie umniejsza tego że P to zajebo.za zespół :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...