zbx Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Lud domaga się rajcownych screenów! :] Jestem na kupnie tej gry, przekonajcie mnie, że warto(no i ile warto) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Mam pytanie czy ta gra wpisuje się do steama ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fonzi Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 Gra skończona. Zrobienie wszystkich questów zajęło mi 25h i wdrapałem się prawie na 37lvl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 A Playtrough 2 ? Trochę mogli utrudnić, tak aby w full co-op były wykorzystane wszystkie postacie wraz z zamierzonymi dla nich funkcjami (tank, dps, healer), bo tak to wczoraj biegaliśym we 4 dpsy i wszystko padało jak jak leci. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 a co to 2 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2009 (edytowane) To samo co 1, ale z mocniejszymi mobkami - gra zaczyna się od nowa, a w moim przypadku pierwsze potworki miały od razu 36 lvl. Wypadają dużo lepsze giwery i generalnie lepszy sprzęt. Złote mody do broni itd. Ja mam 45 lvl i fajnie się soluje. Spokojnie 50 lvl wpadnie, bo jeszcze mam sporo do zrobienia. Edytowane 3 Listopada 2009 przez Szozi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Czyli rozwiazanie jak w diablo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 czyli lockin nie skonczyl calosc, tylko przeszedl jakby jeden poziom trudnosci :P tak jak w diablo, balem sie ze czegos takiego nie ma, jakie macie nazwy kont gamespy? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lockin Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 czyli lockin nie skonczyl calosc, tylko przeszedl jakby jeden poziom trudnosci :P tak jak w diablo, balem sie ze czegos takiego nie ma, jakie macie nazwy kont gamespy? :) Ukończyłem grę 1 raz (tak jak napisałem wcześniej - granie dalej jest możliwe), drugi raz jeszcze nie podchodziłem ze względu na limity czasowe: - przejście gry zajmuje ok 20 godzin, zapewne przejście ponowne nawet zaczynając z +35 lvl zajmie drugie tyle (jak ktoś ma życie prywatne etc. cięzko znaleźć czas na wszystko, nie mówiąc o graniu w inne tytuły) - przechodzenie gry ponownie, nawet jak jest to nowe wyzwanie nie daje mi już tyle satysfakcji bo znam już fabułę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Eee tam fabuła... ;) mnie się fajnie strzela do wszystkiego co się rusza i na drzewo nie ucieka ;) btw. większość npc stoi/siedzi jak wryta ^^ to juz roboty mają więcej życia w sobie, tańczą, żartują nawet ;) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 to jest ktos chetny do pobiegania na 35lvl? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja będę chętny jak dobije do tego lvl :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 a ktory masz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Szozi-Pl - lvl 45 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 A jaką postacią gracie? Ja wybrałem Bersekera, tyle że jego skilla "berseker" w ogóle nie używam... tylko skille zwiększające życie, tarcze, dmg i resy. Jakie mają ciekawe skille pozostałe postacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scratix Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) a ktory masz? 26 lvl na razie Ja gram Soldierem i dobrze mi się gra Edytowane 4 Listopada 2009 przez scratix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja staram się campić moim snajperem:-) Rewelacyjna postać, chyba nawet nieco przepakowana. Szczególnie mocny jest z buildem pod " ptaszka" który zdejmuje 7-8 wrogów zanim ci w ogóle się zorientują co się dzieje. Z Jurekiem próbowaliśmy duela, ale on miał niższy lvl, więc mało to obiektywne. Wiem, że są już tacy co mają nawet skille od broni wymaxowane, a to też jest spora przewaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 (edytowane) Na maksymalnym poziomie ptaszek potrafi na 25 lvl sciagnac nawet do 3000 damage jednorazowo na max 6 wrogach :P Jak troche podpakuje i zaloze konto to bardzo chetnie z kims zagram :P Edytowane 4 Listopada 2009 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2009 szozi ktorych sterow dokladnie uzywasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 Beta 159.39 oczywiście pod Win 7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbx Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 (edytowane) Siren 37lvl, 20h 36min gry i zdarzylem juz na playtrough 2 rozwalic nine-toes'a ;) Dobra gra tyle, ze dopiero na P2 czuc jakies lekkie wyzwanie na poczatku ;) Edit: swoja droga wy tez sadzicie, ze koncowka jest taka jakas nijaka? No poza muzyczka w creditsach ;p Edytowane 5 Listopada 2009 przez zbx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2009 ja dopiero jutro bede :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 6 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2009 gra ktos online m/w 20 lv ? :D bo jestem chetny na gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 pisac nicki po prostu i sie dodawac, moj nick mesior, wyslij inva Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 nick pawelekmal - lvl 36, właśnie przeszedłem gre bersekerem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Panowie jak jest z tym itemem: Jakoś w w skilach nie widać dodatkowych punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 też się zastanawiałem nad tym. Ale łopatologicznie stwierdziłem, że wszystko jest ok. Milałem class moda do skilla dodającego rakiety do magazynku w wyrzutni i rzeczywiście się powiększył magazynek. Tylko nie wiem jak jest ze skillami zwiększającymi procentowo np. dmg? Skoro na 5 poziomie skill daje mi 50% do dmg to czy class mod +2 zwiększa to do 70%? i czy ktoś się orientuje jak jest z kolorkami itemków? Ktoś może wypisać kolorki od najsłabszego do najlepszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Na jednym z loading screenów zauważyłem: biały->zielony->niebieski->fioletowy->pomarańczowy(lub złoty jak kto woli). To samo tyczy się upgradów. Na playtrough praktycznie niema szans na dobrego epica (owszem są epic'i ale rzadko kiedy są lepsze od niebieskich/fioletowych), bo te wyskakują dopiero na Playtrough 2 i to 4 osobowej drużynie. pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 A ja stwierdzam, że berserer to postać, którą sie najfajniej gra. Gdy już nie mamy ammo lub mamy mało życia to włączamy piąchy i niszczymy wszystko co na naszej drodze spotkamy. Jego skill jest najbardziej użyteczny IMO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...