pci Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 Mam problem z zakładaniem gier w Warcraft. Wszystko było dobrze zakładałem grę i grałem z kumplami do momentu wgrania DD-wrt do d-linka dir 300 i reinstalacji Visty. Grać mogę ale zakładać gier już nie. Powyłączałem wszystkie firewalle i nadal nic :/ Macie jakies pomysły ?? /pozwoliłem sobie wyedytować wielbłądy bo aż w oczy kłuły. /Rikki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechuk Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 granie po lanie czy przez hamachi, jak to drugie to moze porty forwarduj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 25 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2009 (edytowane) Granie na battlenet. gra korzysta z portu 6112. ale wszystkie firewalle wyłączone :/ Nie wiem dokładnie gdzie leży złe ustawienie w routerku. Ale pomogło dodanie mojego komputera do "Strefa zdemilitaryzowana" Edytowane 26 Lipca 2009 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...