Skocz do zawartości
Dzbanek

Grafa, Procesor, Ram I Zasilacz Do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Posiadam taką płyte główną : http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Mode...RoeXFire-eSATA2

Mam do dyspozycji 800zł i potrzebuje karty graficznej, ramu, procesora i zasilacza.

Komputera używam najczęściej do gier (symulator wyścigowy który więcej zżera procka niz karty graficznej) i do przegladania neta. Dodam ze nie za bardzo sie znam na komputerach, i żadne podkręcanie nie wchodzi w gre :D

Edytowane przez Dzbanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Intel Pentium E5200 2.50 GHz BOX » Opis

A-Data DDR2 2x1024MB 800MHz CL5 BOX » Opis

BeQuiet Pure Power 350W (BN094) » Opis

Gainward GeForce 9800 GT HDMI 512MB DDR3 PCI-E BOX » Opis

razem 840zł

ceny z agito.pl , mozesz obadac:)

Edytowane przez wojownik112

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... ta płyta głowna chyba nie obsluguje wiecej niz 667mhz (chyba) a te ramy co mi Ty dales maja 800MHz. :-) Mam racje? bo nie jestem pewien ;P bo jak cos to moge kupic 2x DDR2 Goodram 1GB PC667

Edytowane przez Dzbanek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tak przepraszam nie doczytalem;] mozesz oczywiscie wlozyc te 800MHz z tym ze beda pracowaly na 667. Nie odczujesz roznicy a moga sie przydac te 800 do innej plyty pod ddr2 jesli kiedys bedziesz zmienial. Podalem Ci i tak najtansze a w miare dobre tak zeby pracowaly w dualu;]

Edytowane przez wojownik112

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi