AntenA Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Chcę zakupić zasilacz bikuajet dark pałer 750W, wszystko pięknie ładnie do czasu kiedy przeczytałem jedną opinię - ocena 5 do tego samego zasilacza w wersji 650W dot. współpracy z płytą DFI DK p35 T2RS. Pytanie do Was: czy to prawda co napisał ten ktoś i mam wybrać inny zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Zasilacz za wolno dostarcza bądź płyta za szybko wymaga odpowiednich napięć, przez co komputer nie chce zabootować. Poza tym, zasilacz jest jednym z lepszych na rynku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Przeczytaj ten temat, niektórzy opisują właśnie problemy z płytami DFI i tym zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St.Anger Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie sprawiają problemów. Wprawdzie pierwsza sztuka jaką miałem piszczała głośno i było podejrzenie, że to przez złą współpracę z DFI, ale nowa sztuka po wymianie gwarancyjnej jest cichutka i nie sprawia żadnych problemów. To tylko kwestia trafienia na nie piszczącą sztukę :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...