Caleb Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hejka, dałoby się test metro redux zrobić i porównać do oryginału? Które dokładnie - 2033 czy LL? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 A gdyby tak porównać klawiatury mechaniczne (Tessoro, CM, SS, itp.)? Albo test monitorów 120/144Hz i np. różnica względem IPSów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Zerknij tutaj: http://www.purepc.pl/klawiatury_i_myszki/wielki_test_klawiatur_dla_graczy_porownanie_20_modeli 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 O właśnie! Ale tessoro nie ma :) Jak będzie z monitorami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2014 Tessoro to w sumie margines rynku, ale jak będzie okazja to weźmiemy. Z monitorami na razie szału nie będzie - mamy kilka artykułów w planach, ale jakiegoś większego porównania nie jesteśmy w stanie przeprowadzić póki co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugii Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 (edytowane) Jakie testy gier planujecie w najbliższym czasie? Szczególnie ciekawi mnie, czy planujecie test Zaginięcia Ethana Cartera (czyt. moja propozycja). Poza tematem - czy był kiedyś poruszany temat utworzenia jakiegoś shoutboxa na stronie na tego typu pytania? Na szybko na forum znalazłem tylko temat o kanale IRC z 2006 i o czacie z 2004 (było też coś o shoutboxe). Stanowisko redakcji w tych sprawach bez zmian? Edytowane 30 Września 2014 przez Dlugii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Jakie testy gier planujecie w najbliższym czasie? Szczególnie ciekawi mnie, czy planujecie test Zaginięcia Ethana Cartera (czyt. moja propozycja). Test w sensie kart graficznych i procesorów - nie. Gra ma w sumie nieduże wymagania, bo to Unreal Engine, a do tego nie ma w niej akcji więc i 30 fps styknie. Recenzja, myślę że będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dlugii Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2014 Test w sensie kart graficznych i procesorów - nie. Gra ma w sumie nieduże wymagania, bo to Unreal Engine, a do tego nie ma w niej akcji więc i 30 fps styknie. Recenzja, myślę że będzie :) Chodziło mi o recenzję, dzięki. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2014 Chodziło mi o recenzję, dzięki. :) Zaginięcie Ethana Cartera. Piękna i mroczna, ale krótka przygoda - Recenzja PurePC.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 25 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2014 http://android.com.pl/news/32035-jestes-fanem-gta-wyprzedaz-trylogii-z-okazji-zblizajacego-sie-10-lecia-san-andreas/ Przydałby się njus o tym ;3 Może to tym chcieli nas zaskoczyć Ci z rockstar ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enter Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2014 Propozycja, może zechcecie przetestować zasilacz Chieftec SFX-500GD-C, ewentualnie inne zasilacze SFX? Ten zasilacz jest ciekawą opcją bo w obudowie SFX jest 500W z certyfikatem GOLD, do tego wpełni modularny i cenowo też wypada korzystnie (ok 350zl). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Propozycja - może warto zrobić test skalowania się mantle z szybkością pamięci w kompie - chyba nikt tego jeszcze na świecie nie testował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 Może przegląd najpopularniejszych grafik w trybach SLI & CF w grach@2014? Masa rzeźbienia w sam raz na zastój przed W3 (= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Propozycja - może warto zrobić test skalowania się mantle z szybkością pamięci w kompie - chyba nikt tego jeszcze na świecie nie testował. Jak się ponownie dobiorę do Mantle, to sprawdzę ten temat. Może przegląd najpopularniejszych grafik w trybach SLI & CF w grach@2014? Masa rzeźbienia w sam raz na zastój przed W3 (= Będzie gdzieś myślę, hmm, jakoś koło lutego, bo pewnie do tego czasu się uwinę z nową procedurą. Włączając w to GTA V. Propozycja, może zechcecie przetestować zasilacz Chieftec SFX-500GD-C, ewentualnie inne zasilacze SFX? Ten zasilacz jest ciekawą opcją bo w obudowie SFX jest 500W z certyfikatem GOLD, do tego wpełni modularny i cenowo też wypada korzystnie (ok 350zl). Wiesz, nawet mamy to PSU razem z Silverstone 600W Gold, ale Rafał co się tym tematem zajmuje na brak innych zajęć nie narzeka, więc tak sobie te maluchy leżakują... Edytowane 21 Grudnia 2014 przez Caleb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie wiem po co aż tyle tych testów, ale faktycznie jakieś 970 czy 980 + karta do fizyki moglibyście przetestować. :) Sam mam 9800GT która leży i się kurzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jedna karta plus kilka modeli jako dodatkowa do PhysX by spokojnie starczyło. Aczkolwiek do starych gier chyba bez sensu - spokojnie na Wiedźmina 3 można poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShFil Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Propozycja - test 860k, chyba jedyny opłacalny procek od amd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2015 Może jakiś mały test tych ostatnio wprowadzony w sterownikach AMD Omega technologii ulepszania obrazu w filmach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2015 Wiedźmin 3 już wyszedł, każda klatka w nim się przyda. To co? Będzie test? :) Jak się znajdzie czas po AMD Radeon Fury, Intel Broadwell, niereferentach GTX 980 Ti :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2015 Poradnik składania chłodzenia wodnego w waszym wykonaniu bym chciał ujrzeć ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marucins Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2015 W procedurze testowej dla GPU brakuje dodatkowych kilku testów obliczeniowych (computing). A wiąże się to z tym że wiele osób pyta jaki złożyć komputer do grania, edycji wideo i stremowania. Nie zapominajmy o osobach, które w zaciszu domowych tworzą i nie zawsze stać ich na FirePro/Quadro. To też z miłą chęcią oni, nie zaprzeczam że i ja sam, zobaczylibyśmy wydajność OpenCL/OpenGL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 A moze jakies porownanie + test 980ti niereferencyjnych? Coraz wiecej tego, a producenci szaleja... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2015 A moze jakies porownanie + test 980ti niereferencyjnych? Coraz wiecej tego, a producenci szaleja... ;] W tym tygodniu będą pewnie 2 arty o kolejnych niereferencyjnych GTX 980 Ti. ASUS i Gigabyte już zaliczone. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 MSI Gaming również ? Ciekaw jestem wyników OC i wydajności na mocniejszym procku. U mnie z OC raczej średnio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2015 (edytowane) MSI Gaming również ? Ciekaw jestem wyników OC i wydajności na mocniejszym procku. U mnie z OC raczej średnio. Tak, Gaming też będzie. Testowa sztuka poszła na 1250/7796 MHz z Boostem do 1412 MHz w Wiedźmin 3 (gniecie GPU aż miło). Rekordzistą wciąż pozostaje Gigabyte G1 Gaming z 1300/7712 MHz i Boostem do 1506 (stabilnie w W3). Odpowiednio wysoki Power Target robi robotę :> Edytowane 10 Lipca 2015 przez Caleb 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 16 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2015 MSI Gaming również ? Ciekaw jestem wyników OC i wydajności na mocniejszym procku. U mnie z OC raczej średnio. Gotowe: Test MSi GeForce GTX 980 Ti Gaming 6G 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2015 hmm, może by tak pomyśleć o nowszym teście pendrive'ów. Jestem w fazie kupna, a na stronie nie znalazłam nic w miarę aktualnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 hmm, może by tak pomyśleć o nowszym teście pendrive'ów. Jestem w fazie kupna, a na stronie nie znalazłam nic w miarę aktualnego. Mam w planach, ale dopiero jak złapię oddech po płytach Z170 i grafikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xdziUnia Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2015 ok dzięki za zainteresowanie w ogóle :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areczek1987 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 (edytowane) Co powiecie na test ddr3 vs ddr4 na skylake z porównaniem do haswella?Codzi mi o najlepsze modele bo wasz test skylake pozostawia pewien niedosyt z powodu użytych pamięci przy haswellu gdy sami dawaliście jasny przekaz że jednak i one odgrywają tu jakąś rolę.Tak ciężko wyrwać jakąś budżetówkę od asrocka?Jak trzeba to podeśle wam f3-2400c9d-16gtxd. Edytowane 15 Września 2015 przez areczek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...