Caleb Opublikowano 16 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2014 Wiesz, to nie problem było by zostawić sprzęt na kilka dni. Gdyby tylko redaktor chciał przetestować, napisać tekst, zrobić zdjęcia i wykresy za dobre słowo, to żaden problem, ale taka publikacja niestety kosztuje. Monitory jak widać średnio raz na półtora miesiąca testujemy, więc tutaj nie mogę pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 http://www.dailydot.com/technology/tor-botnet-microsoft-malware-remove/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2014 http://blog.backblaze.com/2014/01/21/what-hard-drive-should-i-buy/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 TRANSCEND SSD340 nowe i tanie SSD na JMicronie - może jakiś test dysków z niskiej półki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2014 Pomyślimy, niebawem będę temat SSD odgrzebywał, to może i Transcend wpadnie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2014 Odnośnie SSD do testów - zastanawiam się nad Crucial M500 - 120 GB jest w śmiesznych cenach (250 PLN). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShFil Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Mam dwa pomysły na artykuły dla redaktorów. Pierwszy, wpływ ilości ram na klatki na sekundę. Oczywiście 16 GB ramu nie zwiększają klatek, ale słyszałem, że ilości ramu ma wpływ na spadki. Ostatnio czytałem na battlelog'u o problemie ze spadkami do kilkunastu(bf4), wszyscy radzili, aby dołożył ramu(4 do czterech które miał). Zastanawiałem się - po co to, przecież nic nie da. A tu ostania odpowiedź, że to rozwiązało sprawę. Drugi, test nowych sterowników amd 14.2. Najbardziej ciekawe jest mantle, w wersji 14.1 dodana była obsługa hd 7000, ale grać się nie dało i trzeba było wracać do DX. Ciekawy jestem jak tym razem jest.(Sam instaluje właśnie nowe sterowniki, mam hd 7850) Edytowane 25 Lutego 2014 przez ShFil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ZUY_BEZCZELNY_CHAM Opublikowano 8 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 MSI Z87M gaming mATX test oraz test dysków z serii RE (WD RE4, Seagate ES2 etc.) o pojemnościach 1-3TB - dokładny opis technologii zawartych w hdd, jakości pracy, parametrów dotyczących bezawaryjności etc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Może by tak recenzja Stalker Lost Alpha? http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=23751 Dla fanów tego gatunku to produkcja nie do pominięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 A gram sobie, może coś się wykluje :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Mam taką cichą nadzieję ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2014 Może by tak test obecnych popularnych drukarek pod względem wydajność cena uwzględniając zamienniki. Oczywiście również jakość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2014 Może jakiś artykulik o instalacji Windows 8 w trybie UEFI. Szukałem i u nas na portalu nie ma żadnego infa o tym, jedynie mała wzmianka w temacie o systemie na forum. Parę wymagań jest, co do sprzętu i ustawień. Fajny byłoby mieć to u siebie w pigułce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Negocjator Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 można by było trochę odświeżyć testy zasilaczy (polecacie różne w zestawach na dany miesiąc ale żaden nie jest po testach) oczywiście wymaga to pewnie wiele czasu i testów ale może warto? (jako laikowi wydaje mi się że ma to znaczenie ale nie mam pewności ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 można by było trochę odświeżyć testy zasilaczy (polecacie różne w zestawach na dany miesiąc ale żaden nie jest po testach) oczywiście wymaga to pewnie wiele czasu i testów ale może warto? (jako laikowi wydaje mi się że ma to znaczenie ale nie mam pewności ) Wszystko się zgadza coś napisał :> A testy... niedługo będą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompas Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 (edytowane) Jeśli redaktorzy mają jakieś wolne moce przerobowe to może warto byłoby wrócić do pomysłu testowania zestawów GPU+CPU (patrz wątki z listopada i grudnia 2013). Jeśli wierzyć konkurencji to pclab myśli o czymś podobnym: http:/pclab.pl/art58059-8.html Notabene sam artykuł jest dosyć interesujący. Edytowane 6 Lipca 2014 przez kompas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Tak, mamy coś podobnego w planach, na razie brakuje tylko wolnego czasu. Artykuł jak artykuł, nic nowego dla osób chociażby trochę obeznanych w temacie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kompas Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2014 Zgadza się. Ciekawy dla tych, którzy myślą, że testy to prosta sprawa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2014 Ja bym widział artykuł o ostatnio poruszanej kwestii, czyli o menadżerach haseł. Najciekawsze, plusy minusy itp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 Guide jak składać kompy m-itx z kilkoma przykładowymi zestawami by się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2014 No mITX jest na topie.. Mozliwosci tez jest ogrom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2014 Kurcze , ale mam siłę przebicia w środowisku - ledwo napisałem a kilka godzin później lab już wrzucał artykuł na stronę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bylibyście tak dobrzy i zrobili test Phanteks Enthoo Pro ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Bylibyście tak dobrzy i zrobili test Phanteks Enthoo Pro ? ;) Dobra :> Obudowę zamawiamy. 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noizi Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Może coś o ofiltrowywaniu konsol (na razie kompa nie mam więc staram się wyczerpywać wiedzę nt. konsol). Aaaa i jakieś wieści o RAMach DDR4 :) pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuaiL2048 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Może test cooler'ów CPU? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Może test cooler'ów CPU? Rafała działka - platforma jest, metodologia jest, sprzęt jest z sonometrem i komorą bezechową na czele... tylko czasu nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) Bylibyście tak dobrzy i zrobili test Phanteks Enthoo Pro ? ;) Słowo ciałem się stało, artykuł właśnie się pojawił: http://www.purepc.pl/obudowy/phanteks_enthoo_pro_elegancka_obudowa_dla_wybrednych Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Caleb 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memento Mori Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Seba, widziałem i dziękuje, że spełniacie prośby czytelników ;) Chociaż i tak dalej mam dylemat czy cichszego fractala czy pojemniejszego phanteksa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakus978 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hejka, dałoby się test metro redux zrobić i porównać do oryginału? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...